Ny Mercedes-Benz Citan

Ny Mercedes-Benz Citan markerer sig i det kompakte varebilssegment med banebrydende design, imponerende udstyrsniveau, endnu mere plads samt høj komfort og funktionalitet.
Allerede i 2022 følger den fuldelektriske eCitan med en forventet rækkevidde på op til 285 kilometer på en opladning (WLTP).

Mercedes-Benz Citan er den mindste model i rækken af varebiler fra Mercedes-Benz, og kombinationen af et kompakt ydre, stor rummelighed og forbilledlig fleksibilitet har for længst gjort
modellen populær hos små og store erhvervsdrivende, som nyder godt at stor rummelighed og fleksible køreegenskaber.

Nu præsenterer Mercedes-Benz så den nye Citan, og ifølge salgschef hos Mercedes-Benz Vans i Danmark, Louise Klink Raaschou, placerer den nye kompakt-van sig i feltet af de mest attraktive nyheder på gule nummerplader i år: “Verdenspremieren af den ny Mercedes-Benz Citan repræsenterer en vigtig milepæl for Mercedes-Benz, for med et nyt, markant design, endnu større rummelighed og fleksibilitet samt et højt udstyrsniveau, der lægger sig op ad det, vi kender fra Mercedes-Benz’ personbiler, placerer den nye Citan sig i forrest i kompaktsegmentet.” siger Louise Klink Raaschou.

Sportslig, rummelig og komfortabel
Med udpræget muskuløs linjeføring og markante skærmkasser fremstår den nye Citan endnu mere sportslig og robust, og samtidig lægger modellen sig designmæssigt endnu tættere op ad både Vito og Sprinter – inde såvel som ude. Den ny Citan fås i to forskellige størrelser, og selv i den mindste version med 2716 mm mellem for-og bagaksel er pladsforholdene mærkbart forbedret. Varerummet tager nu op til 2,9 m3, og takket være den fleksible skillevæg, der gør det muligt at inddrage passagersædet som en del af varerummet, kan opbevaringspladsen forlænges til helt op til 3,05 meter. Citan må derudover trække op til 1,5 ton og fås desuden med skydedøre på begge sider, ligesom det er muligt at vælge
mellem top- eller sidehængslede bagdøre.

Elektrisk Citan allerede i 2022

I anden halvdel af 2022 lanceres også eCitan med en forventet rækkevidde på op til 285 kilometer på en opladning efter WLTP-normen. Den fuldelektriske variant leverer samme kompromisløse rummelighed som de konventionelle søstermodeller og fås desuden med mulighed for træk. Og selvom den imponerende rækkevidde er mere end rigeligt for de fleste, vil det blive muligt at lade batteriet fra 10 til 80 procent på ned til 40 minutter ved lynladning.

Priser og nærmere specifikationer for dansk standard følger i løbet af september.

Scroll to Top