Ny Mercedes-Benz GLC.

Højt udstyrsniveau, helt nye offroad-features og en elektrisk rækkevidde på op til 100 kilometer som Plug-in Hybrid. Den ny Mercedes GLC er netop blevet præsenteret, og anden generation af den populære midsize-SUV er klar til at løfte arven fra sin forgænger.

Første generation af Mercedes GLC blev præsenteret i 2015 og har siden da markeret sig som én af de vigtigste og mest markante modeller fra Mercedes-Benz. Modellen fusionerer nemlig kompetente offroad-egenskaber og praktisk rummelighed med sportslig performance og progressivt design – og det har gjort den populær i hele verden.

Målt over de seneste to år er første generation af Mercedes GLC således den bedst sælgende model fra Mercedes-Benz med et samlet globalt salg på 2,6 millioner eksemplarer.

Forventningerne til den nye Mercedes GLC er høje, og anden generation af den sportslige midsize-SUV imponerer fra første færd med et væld af nye features.

Kun som hybrid.

Den nye Mercedes GLC fås enten som 48-voltsmildhybrid med integreret starter-generator eller som Plug-in Hybrid med en rækkevidde på over 100 kilometer på en fuld opladning takket være en batteripakke på 31,8 kWh. Mercedes GLC 400 e 4MATIC bliver den foreløbig kraftigste version med en samlet systemydelse på 381 hestekræfter, som leveres af en firecylindret benzinmotor på 252 hestekræfter i kombination med en elmotor på 136 hestekræfter.

I kabinen demonstrerer den nye Mercedes GLC digital overlegenhed med seneste generation af det interaktive infotainmentsystem MBUX med et nyt zero-layer-design, som gør det banebrydende interface endnu nemmere og mere intuitivt at betjene.

Mercedes-Benz GLC

Vil du vide mere om ny Mercedes GLC?

Offroadkørsel på ren elkraft.

4MATIC-firehjulstræk er blevet standardudstyr, og i kombination med et nyt affjedringssystem er både komfort og vejgreb mærkbart forbedret. Det gælder ikke mindst i terrænet takket være det specifikke offroad-køreprogram og Downhill Speed Regulation-funktionen, som hjælper med at holde bilen i ro på stejle nedkørsler.

Plug-in Hybriderne kan nu køres offroad på ren elkraft, og denne nye futuristiske feature har flere fordele. Funktionen hjælper nemlig både med at holde forbruget nede, mens elmotorens fulde drejningsmoment på 440 Nm er tilgængeligt øjeblikkeligt, hvilket er med til at sikre endnu mere præcis og kontrolleret kørsel på uvejsomt underlag.

Den nye Mercedes GLC må trække op til 2.500 kg og fås desuden med ekstraudstyr som justérbar AIRMATIC-luftaffjedring og medstyrende bagaksel, som sikrer endnu skarpere køreegenskaber og samtidig reducerer bilens vendediameter med 80 centimeter.

Priserne forventes at være klar i løbet af sommeren.

Scroll to Top