Ny Mercedes-EQ EQE SUV

Mercedes EQE har på overbevisende manér gjort sit indtog på de danske veje, og inden længe følger SUV-udgaven af den populære elbil trop. Nu er Mercedes-Benz klar med de første billeder af interiøret i den nye elektriske model, som præsenteres for verdenspressen i midten af oktober.

Den nye EQE SUV er baseret på EQE sedan, men byder på endnu bedre pladsforhold og er blandt de mest rummelige i sit segment.

Modellen har egentlig først verdenspremiere i efteråret, og derfor er det endnu småt med informationerne om den nye og fuldt elektriske SUV fra Mercedes-EQ.

Men hvis man hører til de nysgerrige, er der godt nyt, for nu løfter den tyske fabrikant nemlig lidt af sløret for de første detaljer. Vi byder på et kig indenfor i den futuristiske kabine, som rummer massevis af eksklusive og banebrydende digitale features.

MBUX Hyperscreen løber med opmærksomheden.

Blandt de mest iøjnefaldende detaljer er den fritstående centerkonsol, de turbineformede luftdyser og den dynamiske ambientebelysning, som indrammer cockpittet.

Det er imidlertid MBUX Hyperscreen, som vil kunne bestille som ekstraudstyr, der for alvor stjæler rampelyset. Systemet, der strækker sig på tværs af bilens kabine, blev introduceret i EQS sedan og udmærker sig blandt andet med ultraskarp opløsning, sublim farvedybde og gennemført intuitiv software, som forstår dansk tale.

EQE SUV er bygget på samme nye platform fra Mercedes-EQ, som også EQE sedan, EQS sedan og EQS SUV er baseret på.

EQE SUV har verdenspremiere 16. oktober.

Bliv kontaktet som den første

Scroll to Top