P. Christensen | Nyhed

EQS Sedan

Elektrisk luksus i absolut verdensklasse

Mercedes-Benz EQS Sedan har fået en opdatering, der inkluderer et helt nyt frontdesign, forbedret kabineplads til bagpassagerer og en imponerende rækkevidde på op til 822 km (WLTP). EQS Sedan har ikke fået et facelift, eller er en ny model, men er blot blevet opdateret på udvalgte områder. Den nye front præsenterer vertikale elementer, som vi kender det fra vores luksuriøse S-Klasse, samt den oprejste Mercedes-Benz stjerne på kølerhjelm, hvilket signalerer prestige og luksus udover det sædvanlige.

Indvendigt byder EQS på højere komfort, især for passagerer siddende på bagsædet, idet pladsen er markant mere rummelig end tidligere. Kabinen imponerer yderligere ved som standard at have den avancerede MBUX Hyperscreen, som strækker sig over hele 141 centimeter og integrerer tre skærme i et sømløst display, hvilket skaber en uforglemmelig køreoplevelse.

EQS Sedan er konstrueret på den innovative EVA 2 platform, og den er udstyret med en avanceret varmepumpe som standard. Pumpen forbedrer både klimakomforten i bilen og dens effektivitet markant. Systemet udnytter spildvarmen fra bilens elektriske drivlinje og højspændingsbatteri til at opvarme kabinen, hvilket reducerer behovet for strøm til opvarmning betragteligt, og dermed øger bilens rækkevidde. Takket være denne teknologi, i kombination med en forøget batterikapacitet, sætter EQS Sedan nye standarder med en imponerende rækkevidde på op til 822 km (WLTP), hvilket er en sand revolution inden for elbilernes verden.

Yderligere har Mercedes-Benz øget trækevne for EQS Sedan (og EQE Sedan) med 4MATIC fra 750 til 1.700 kg. Det betyder, at modellerne når op på samme niveau som SUV-varianterne. For eksempel kan du nu trække en hestetrailer.

Mercedes-Benz EQS Sedan
Vil du høre mere?

Front inspireret af S-Klassen

Den opdaterede Mercedes-Benz EQS Sedan har fået en ny og unik front. Den karakteristiske Black Panel front er blevet erstattet af elegante vertikale linjer, som vi kender det fra S-Klassen, hvilket markerer en signifikant ændring i modellens udtryk. Og det afspejler Mercedes’ ambition om, at ‘S’et fortsat skal symbolisere essensen af luksuriøs ‘chauffør’-kørsel.

For et yderligere lag af elegance er fronten udstyret med flere krom-detaljer, der forstærker bilens eksklusive look; den nye elektriske ‘artline styling’. Som en del af opdateringen vil alle kommende EQS nu som standard være udstyret med AMG Line-eksteriør, hvilket sikrer en sporty og dynamisk fremtoning.

En af de mest fremtrædende og eksklusive detaljer er den ikoniske Mercedes-Benz stjerne placeret på kølergrillen. Emblemet har længe været et tegn på Mercedes’ arv og prestige, men har indtil for nyligt ikke været en del af designet på en elektrisk Mercedes-Benz. Dens tilstedeværelse på EQS Sedan markerer et tydeligt signal om køretøjets luksuriøse image.

Op til 822 km rækkevidde!

Mercedes-Benz EQS Sedan har allerede markeret sig som en af de førende elbiler på markedet, især når det kommer til rækkevidden. Med en øget batterikapacitet, der går fra 108,4 til 118 kWh, har den maksimale rækkevidde for modellen EQS 450 4MATIC (med et energiforbrug kombineret på 20,9 – 17,0 kWh/100 km og CO₂-emissioner kombineret på 0 g/km, hvilket placerer den i CO₂-klasse A) fået et bemærkelsesværdigt løft.

Før denne opdatering lå rækkevidden på 717 kilometer, mens den nu er steget op til 799 kilometer. Det er en forbedring på mere end 11 procent, hvilket i praksis betyder, at du nu kan nyde endnu længere ture på én opladning.

Endnu mere imponerende er det, at EQS 450+ modellen (med et energiforbrug kombineret på 19,9 – 16,3 kWh/100 km og CO₂-emissioner kombineret på 0 g/km, også klassificeret i CO₂-klasse A) nu byder på en rækkevidde på mellem 683-822 kilometer, hvilket betyder, at den i visse konfigurationer endda kan overskride den magiske 800-kilometer-grænse, hvilket er voldsomt imponerende.

MBUX Hyperscreen - nu som standard

Mercedes-Benz EQS Sedan tilbyder nu som standard det banebrydende MBUX Hyperscreen-system. Denne imponerende teknologi kombinerer tre næsten sømløst integrerede skærme, som tilsammen skaber en bredde på hele 141 centimeter.

Hyperscreen strækker sig over hele instrumentbrættet, hvilket giver en overvældende og avanceret brugeroplevelse.

Det gør køreturen i en Mercedes-Benz EQS Sedan ikke blot komfortabel, men også teknologisk avanceret idet føreren og passagererne får adgang til en lang række funktioner og informationer ved fingerspidserne.

Mercedes-Benz EQS Sedan - interiør
Mercedes-Benz EQS Sedan - interiør

Endnu mere plads

EQS Sedan byder på endnu mere plads. Med Komfortpakke Plus til bagsæderne tager EQS komforten til et helt nyt niveau for passagererne på de bagerste sæder.

Sæderne kan ikke blot flyttes frem og tilbage for at matche komforten ved passagersædet foran, men de tilbyder også muligheden for indstilling til optimal komfort. Tilføjelsen af et fodtrin giver endnu mere komfort, hvilket gør det muligt for passagererne at strække fødderne og slappe helt af under køreturen.

For at forstærke følelsen af luksus, er kabinen designet med flere krom-detaljer, hvilket bidrager til bilens eksklusivitet og elegante indre.

Med EQS Sedan har du muligheden for at vælge mellem op til fem sæder.

Vil du vide mere?

Scroll to Top