Ny Mercedes GLA

Ny Mercedes GLA


En kombination af stil og innovation

Den nye Mercedes GLA tilbyder ligesom sin forgænger en praktisk og alsidig løsning, som stadig har plads til slanke linjer, aerodynamiskt design og modige konturer henover motorhjelmen. Inde i GLA sker der flere nye ting, som bl.a. at kabinen er fra ende til anden betrukket med materialer i højeste kvalitet.

Den nye GLA har fået meget mere udstyr og teknologi som standard. Den leveres med ARTICO-læder og tre forskellige kabine farver; sort, macchiato beige, sagegrey eller bahia brown. Af teknologi kan nævnes LED High Performance forlygter, Auto High Beam Assist (AHBA), bakkamera og endnu flere USB-indgange – alt sammen som standard.

Når du skal fremad

Motorprogrammet i GLA har udviklet sig. Den nyeste version tilbyder mild-hybrid teknologi og en forbedret effektivitet i alle motorvarianter. GLA 250e præsterer op til 70 kilometer på en fuld opladning og en samlet systemydelse på 218 hestekræfter og hele 450 newtonmeter.

Mercedes-Benz udvikler nogle af de mest grønne og bæredygtige motorer, det betyder også, at en GLA 180d og GLA 200d præsterer helt ned til 140 gram Co2/km, det er mindre end nogen GLA med benzinmotor. 

Mercedes-Benz GLA

Vil du vide mere om den nye GLA?

Nye linjer

Den nye Mercedes GLA gennemgår en række nye designfeatures. Både front og bagende for et nyt design, som blandt andet udtrykkes via et helt nyt lygtedesign. Endvidere kan du nu også få GLA i den populære Spectralblå metallak. Kølerhjelmen udtrykker endnu mere dynamik med kraftigere powerdomes end tidligere generationer.

Vil du vide mere om ny Mercedes GLA?

Scroll to Top