Ny Opel Astra Electric

Opel tager det næste banebrydende skridt for Astra: en fuldelektrisk version – Opel Astra Electric

Med de nye Opel Astra Electric (hatchback og Sports Tourer), kombineres komfort og emissionsfri kørsel til helt nye højder. Ligesom den konventionelle Astra, vil den elektriske version også imponere med det banebrydende, elegante og sporty design.

Den velkendte signaturfront, som kendetegner alle de nye Opel-modeller: Vizor-front er også at finde på Astra Electric. Fronten indrammer forlygterne og Opel-logoet i ét vandret element, som fremtoner modellens bredde og giver bilen et muskuløst look. 

Indvendigt kan Astra Electric udstyres med de ergonomiske sportssæder, som giver en suveræn kørekomfort. De ergonomiske Alcantara sportssæder er certificeret af Aktion Gesunder Rücken i Tyskland og kan manuelt og elektrisk justeres således, at fører får den korrekte siddestilling.

Rækkevidde op til 416 km (WLTP)

Den elektriske motor i Astra’en byder på 115 kW / 156 hestekræfter og med et kraftfuldt 270 Newtonmeter drejningsmoment, har Astra’en en hurtig og frisk acceleration.

Energien er lagret i et 54 kWh lithium-ion batteri og har en imponerende rækkevidde på 416 km (WLTP). Køreegenskaberne i Opel Astra Electric kan indstilles imellem: Eco, Normal eller Sport – alt afhængig af førerens præference. Den nye Astra er ideel til både korte og lange ture.

 

Opel Astra Electric vil lande som både hatchback og som Sports Tourer (stationcar) og forventes bestillingsklar i foråret 2023.

Scroll to Top

Periodiske udfordringer med vores hovednummer: 70 202 203

Vi oplever udfordringer hos vores teleudbyder. Kontakt en medarbejder direkte på nedenstående links