Opel

Ny Opel Corsa

Forbedret design - Flere egenskaber

Opel Corsa er nu tilbage i et forbedret og mere stilrent design. Endnu mere intuitiv at betjene, og med helt et nyt elektrisk initiativ vil den nye Corsa tage småbilssegmentet til nye højder.

Som noget nyt er der tilføjet det sorte Opel Vizor, som er blevet en del af alle nye Opel-modeller, og nu er det blevet Corsaens tur. Det nye visir giver et bredere og mere fremtræden look over hele bilen, og i sammenspil med de ny integrerede LED forlygter er Opel Corsa aggressiv som aldrig før. Bagtil har Corsaen også fået lidt mere fylde. De nye bagstolper giver taget mulighed for at ”flyde” ned over bagenden og giver et blødt finish.

Vil du være den første til at høre mere om Opel Corsa?

Corsa Electric

Benzinmotorerne fortsætter delvist uændret, men der er væsentlig nyt for den elektriske udgave, som skifter navn fra Corsa-E til Corsa Electric.

Corsa Electric kommer med to elektriske muligheder; en 100 kW motor med 136 hk og en forbedret rækkevidde på op til 357 km, og i en 115 kW motor med 156 hk og op til 402 kmrækkevidde (WLTP). Og med sine 260 Nm sikrer Corsa ren køreglæde, hver gang du sætter dig bag rattet. Når Corsa Electric skal genoplades, kan det gøres hurtigt ved en hurtigopladning fra 20-80% på bare 30 minutter.

For første gang vil Opel også kunne tilbyde kunderne muligheden for at vælge en Corsa hybrid med et 48-voltsystem, og motorer på henholdsvis 74 kW/100 hk og 100 kW/136 hk.

 

 

Opel Corsa

Nyt interiør

Corsa har fået en opdatering i interiøret. Der er nye sædemønstre, et nyt design på gearstangen og rattet. Cockpittet er blevet fuldt ud digitalt med et nyt infotainmentsystem. Det integrerede cockpit har forbedret grafik, multimediefunktioner og kunstig intelligens, hvilket gør det mere integreret og brugerdefineret end nogensinde før.

Ligesom i de nyeste Opel-modeller tilbyder Corsa nu talegenkendelse med “Hey Opel”. Skærmene i navigations- og multimediesystemet er blevet endnu tydeligere på en 10” skærm, og det digitale instrumentbræt er hurtigere end aldrig før. For første gang kan Apple CarPlay og Android Auto trådløst tilbydes i en Opel.

Opel Corsa interiør

Vil du vide mere?

Skriv dig op i formularen nedenfor, så sørger vi for at du holdes opdateret, når vi ved mere om lancering, priser og muligheder.

Derudover vil du blive blandt de første til at prøvekøre bilen.

Vil du vide mere?

Scroll to Top