Peugeot

Ny Peugeot 508

PEUGEOT VISER NYT FORFØRENDE ANSIGT PÅ TOPMODELLEN 508

Peugeot har netop løftet sløret for sin nyfortolkning af 508, der virkelig tager fat i, hvad Peugeot er indbegrebet af – nemlig forførende design, køreglæde og kvalitet.

Den faceliftede 508 kommer både som sedan, SW og i den kraftfulde PSE-version, som kan opleves i sommeren 2023.

Med den faceliftede 508 viser Peugeot et nyt design for mærkets topmodeller. Fronten skiller sig ud med et moderne design, hvor grillen er integreret i kofangeren. Bagenden er også blevet opdateret med nye LED baglygter og en opgraderet bagkofanger. Samlet set er 508 blevet mere sporty og elegant.

Motorer

Udvalget af motorer, der driver de nye Peugeot 508 og 508 SW, omfatter to plug-in hybrid versioner og en 130 hk diesel version. Alle motorer er kombineret med den 8-trins EAT8 automatiske gearkasse.

Herudover tilbyder Peugeot også deres Neo-performance model, der kommer med en 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED plug-in hybrid version med 360 hk og 4-hjulstræk.

Vil du være den første til at høre mere om den nye Peugeot 508?

Komfortabel - inde som ude

Peugeot 508 kommer også med i-Cockpit®, der har til opgave at gøre turen mere komfortabel og sikker. Heriblandt kommer 508 med det kendetegnende kompakte rat, der giver en agil og mere retningsstabil styring. Den nye gearvælger gør hele køreturen mere ergonomisk for føreren, mens den 12” digitale instrumentering over rattet har fået nye muligheder for personalisering.

Dertil forstærkes køreoplevelsen med muligheden for moderne køreassistentsystemer såsom: Night vision, adaptiv fartkontrol, vejbaneassistent, aktiv affjedringssystem og meget mere.

Peugeot 508 Sedan

Vil du vide mere?

Skriv dig op i formularen nedenfor, så sørger vi for at du holdes opdateret, når vi ved mere om lancering, priser og muligheder.

Derudover vil du blive blandt de første til at prøvekøre bilen.

Vil du vide mere?

Scroll to Top