Ny Peugeot 208

Ny Peugeot 208 er helt sin egen!

Ny Peugeot 208 skiller sig ud fra mængden med et nyt aggressivt design, nye elektriske tiltag og nye måder at tænke på. De skarpe og skrå løvetænder (lygter) er blevet et kendetegn for Peugeot, som nu også er blevet en del af 208. Lygterne bagtil har også fået form af tre kløer.  

Modsat alle andre modeller fra Peugeot er 208 blevet udstyret med vandrette LED-lygter der integreres perfekt i sammenspil med den mærke detalje henover bagklappen. Alle nye 208-modeller har fået den helt nye front, der skubber 208’eren ind i den nye æra af Peugeot. Det robuste logo i centrum bliver nu omgivet af Peugeots nye grill, der er det kendetegnende design for Peugeots elektriske varianter. Den nye grill kommer i samme farve som resten af karosseriet, der skaber en flydende fornemmelse over hele bilen.

Vil du vide mere om den nye
Peugeot 208?

Hybrid, benzin og fuldelektrisk

Peugeot 208 kommer med to benzin varianter, som vi kender fra den tidligere generation af 208. Men som noget nyt kommer 208 nu som hybrid i 2 forskellige varianter, som skal være i stand til at klare de daglige opgaver på ren el (mere information om hybrid systemet kommer hurtigst muligt).

Peugeot kommer med en forbedret variant af deres e-208. Med et 51kWh batteri får du mulighed for at køre en rækkevide på hele 400 km (WLTP) og lade det op igen på rekordtid! Ved hjælp af en hurtiglader kan e-208 lades fra 20 til 80% på bare 25 minutter.

Den nye Peugeot e-208 forventes at komme til Danmark i november 2023.

Peugeot 208

Motorprogram

Benzin
Plug-in hybrid
EL

Spækket med sikkerhed

Peugeot 208 er spækket med innovative teknologier og et særdeles smukt design. Kabinen har også den seneste generation af det dynamiske Peugeot i-Cockpit, der med sine mange assistent systemer bidrager til en afslappende og sikker kørsel.

Peugeot 208 vil bl.a. kunne fås med:

  • Adaptiv fartpilot
  • Driver Attention Alert
  • Automatisk nødbremse
  • Udvidet vejskilt genkendelse
  • Overvågning af blinde vinkler
  • Aktiv vognbaneskifteadvarsel

Bliv kontaktet som den første

Udfyld dine oplysninger og bliv kontaktet lige så snart vi har mere information om den nye Peugeot 208
Scroll to Top