P. Christensen | Nyhed

Den nye Peugeot E-5008

Imponerende rækkevidde op til 660 km!

Peugeot har netop præsenteret deres seneste innovation – den elektriske udgave af den populære familievenlige syvpersoners SUV, E-5008.

Denne nye E-5008 imponerer med sit elegante og aerodynamiske design, der ikke kun fokuserer på stil, men også på funktionalitet og effektivitet. Med hensyn til ydeevne kan den prale af en imponerende rækkevidde på op til 660 km (WLTP) på én enkelt opladning. Og ikke nok med det, kan den lade fra 20% til 80% på blot 30 minutter, hvilket gør det nemt og hurtigt at lade på farten.

På samme måde som lillebroren, E-3008, lanceres E-5008 med en batterigaranti på op til 8 år eller op til 160.000 km med 70% af batteriets oprindelige ladekapacitet. Det gør begge SUV’er særdeles attraktive inden for deres segmenter.

Peugeot E-5008 forventes at lanceres ultimo 2024.

Peugeot E-5008

Et kraftfuld og raffineret look

Peugeot E-5008 fortsætter med at imponere med sit innovative og aerodynamiske design, som vi allerede kender fra Peugeot 408 og E-3008. Den sofistikerede kølergrill har integrerede LED-forlygter, som ikke kun giver et stilfuldt udseende, men også forbedrer synligheden i selv de mest udfordrende forhold. De aerodynamiske designelementer er nøje udformet for at sikre optimal effektivitet på vejen, hvilket resulterer i en jævn og behagelig køreoplevelse, uanset hvor turen går hen.

E-5008 præsenterer sig med en solid SUV-karakter og forener sofistikerede designelementer på fronten og siderne. Fronten kendetegnes ved den nye lyssignatur og en innovativ frontgrill, der smelter sammen med karrosseriets farve. Den elegante kølergrill fremhæves af et slankt, stilfuldt, sort bånd, som omkredser fronten på E-5008 og inkluderer ultrakompakte LED-forlygter på Allure. GT vil som standard blive udstyret med Peugeots nye PIXEL LED-teknologi.

Med en relativt høj talje og markante skuldre udstråler E-5008 en imponerende tilstedeværelse på vejen, understøttet af dens generøse dimensioner (længde: 4,79 m, bredde: 1,89 m, højde: 1,69 m).

Vil du høre mere om nyhederne?

Højteknologisk kabine

Indvendigt inviterer den nye E-5008 på det helt nye Peugeot Panorama i-Cockpit® med en buet 21″ panoramaskærm, der kombinerer førerinformation og centrale touchscreen-funktioner. Allure-versionen vil som standard være udstyret med to 10″ digitale skærme, som er integreret i en enkelt enhed i panoramadisplayet, der skaber den samme strømlinede effekt som 21″-panelet (standard i GT-udgaven).

Instrumentbrættet inkluderer Peugeots velkendte i-Toggles®, som kan tilpasses for hurtig adgang til valgte funktioner såsom opkald, navigation og temperatur.

Det kompakte rat med nye betjeningselementer giver en sporty følelse.

Peugeot E-5008 kabine
Peugeot E-5008

Spækket med udstyr

Med Peugeot E-5008 går du ikke ned på udstyr.

Allure byder bl.a. på:

GT byder på ekstra luksus som:

Op til syv sæder

Med de generøse dimensioner byder Peugeot E-5008 på ekstraordinær fleksibilitet og komfort til alle syv passagerer, hvilket gør den ideel til større familier eller dem, der har behov for ekstra plads.

Anden sæderække har et praktisk 60/40 splitbagsæde med 40/20/20 nakkestøtter, som kan tilpasses i hele fem forskellige positioner for optimal komfort. Med det smarte Easy Access-system er det nemt at folde sæderne helt ned. Den brede åbning af bagdøren sikrer desuden nem adgang til den rummelige tredje sæderække. Her finder man et behageligt 50/50 bænksæde med to individuelle, justérbare nakkestøtter for ekstra bekvemmelighed.

Peugeot E-5008 interiør
Peugeot E-5008

Oplev kraft og effektivitet

Peugeot E-5008 er bygget på den nye STLA Medium platform, som er udstyret med for- og bagaksler for at sikre et effektivt vejgreb. Den imponerende bil vil være tilgængelig med tre forskellige drivlinjer, som alle opfylder WLTP-kravene.

  • Den første model har en rækkevidde på 500 km med forhjulstræk, en imponerende effekt på 210 hk / 157 kW og er udstyret med et 73 kWh batteri.
  • Modellen med Dual Motor tilbyder også en rækkevidde på 500 km, har firehjulstræk, en kraftfuld motor på 320 hk / 240 kW og det samme 73 kWh batteri.
  • For dem der ønsker ekstra rækkevidde, er Long Range modellen et godt valg med en imponerende rækkevidde på op til 660 km, forhjulstræk, en kraftfuld motor på 320 hk / 170 kW og et stort 98 kWh batteri.

Vil du vide mere?

Scroll to Top

Periodiske udfordringer med vores hovednummer: 70 202 203

Vi oplever udfordringer hos vores teleudbyder. Kontakt en medarbejder direkte på nedenstående links