Peugeot

Ny e-Rifter

Peugeot har endelig løftet sløret på den nye elektriske familiebil: Peugeot e-Rifter

Peugeot e-Rifter er bygget med samme undervogn, som vi kender fra den populære Rifter. e-Rifter har bare til forskel, at den har en fuldelektrisk motor. e-Rifter fastholder dens rummelige kabine og byder på hele syv sæder, så der er rig mulighed for at have hele familien med på tur. Peugeot e-Rifter forventes at have en imponerende rækkevidde på hele 320 km (WLTP). 

Peugeot e-Rifter får en helt ny, ekspressiv front med den nye grill og det nye Peugeot-logo. Derudover får den også mærkets ikoniske tre stiliserede løvekløer i lyssignaturen, som får modellen til at fremstå moderne.

Med e-Rifter vil det være muligt at tilpasse bilen efter dit behov. Den kommer i to versioner: Standard: 4,40 m med fem sæder og Lang: 4.70 m med syv sæder. Batteriet placeres under gulvet, så den ikke har en effekt på volumen i kabinen.

Vil du høre mere om Peugeot e-Rifter?

Innovativ, for optimal sikkerhed

Indvendigt får e-Rifter også et løft; herunder det ikoniske Peugeot i-Cockpit®, en 10″ touchskærm, som er placeret højere op i centerkonsollen end den tidligere version, hvilket giver en mere brugervenlig og behagelig brug af skærmen. Touchskærmen kan tilpasses således, at den beriger kørslen med de mest essentielle informationer, som bl.a. rutevejledninger, musik og opladning af batteriet. Derudover får e-Rifter et opvarmet læderrat med integreret kontrolknapper.

e-Rifter kommer med forstærket sikkerhed, og modellen kan udstyres med 18 assistance systemer, som bl.a. skiltegenkendelse, træthedsovervågning, fartbegrænser, automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistregistrering, Parkeringsassistent med 12 sensorer og meget mere.

Peugeot e-Rifter

Et helt nyt sporty design

Den nye Peugeot e-Rifter bliver udstyret med en helt ny front – bl.a. med de højteknologiske løvekløer, det nye Peugeot-logo og en markant kølergrill, som giver e-Rifter en skarp og sporty front.

Med de brede hjulkasser, tagbøjler, den højde frihøjde og de imponerende sideafskærmninger, fremstår modellen muskuløs og robust – og er klar til hverdagens aktiviteter med hele familien. 

e-Rifter kommer med to nye farver: Sirka Green og Kiama Blue, som fremhæver modellens generøse former.

Vil du vide mere?

Skriv dig op i formularen nedenfor, så sørger vi for at du holdes opdateret, når vi ved mere om lancering, priser og muligheder.

Derudover vil du blive blandt de første til at prøvekøre bilen.

Vil du vide mere?

Scroll to Top