P. Christensen

P. Christensen udvider porteføljen med det kinesiske luksusmærke VOYAH

Bilkoncernen P. Christensen annoncerer en udvidelse af sortimentet med det kinesiske bilmærke Voyah. i Aarhus, Kolding og København.

VOYAH er ejet af den kinesiske bilproducent, Dongfeng – som har en lang historie inden for bilproduktion siden 1969 – og er en af de tre største bilproducenter i Kina, med en langvarig samarbejdsrelation og nogle af verdens mest respekterede bilproducenter.

VOYAH blev lanceret i 2020 med en vision om at indtage det elektriske marked både i Kina og globalt.

Mærket ligger allerede i spidsen i Kinas omfattende “China Automobile Quality Network”-undersøgelse, der måler på bedste kvalitet, pålidelighed, sikkerhed og miljø blandt Kinas elbilsproducenter.

Det er K.W. Bruun, som har fået importen i Danmark. P. Christensen bliver landets største forhandler med tre afdelinger hhv. i Aarhus, Kolding og København. I København får VOYAH et særskilt, dedikeret showroom og bliver således “Flagship Store” for mærket i Danmark.

VOYAH
”Vi ser frem til at introducere den første model, VOYAH FREE, på det danske marked. Denne fuldelektriske SUV imponerer med 4-hjulstræk, en rækkevidde på 500 km, 489 HK, 0-100 på 4,4 sekunder, og evnen til at trække op til 2.000 kg. Derudover leverer VOYAH FREE et exceptionelt højt kvalitetsniveau udvendigt som indvendigt og samtidig en komfortabel køreoplevelse.”

Freedom to explore

VOYAH benytter sloganet FREEDOM TO EXPLORE.
Navnet stammer fra det gamle franske ord ”Voyage”, der betyder rejse, hvilket er visionen bag.

”I det kommende år kan vores kunder se frem til tre yderligere modeller fra VOYAH: En MPV (Dream), en stor sedan (Passion) og en ny og spændende mindre SUV, som endnu ikke er blevet offentliggjort.”
”P. Christensen og VOYAH deler en fælles vision om at forme fremtiden inden for elektrisk mobilitet og levere ekstraordinære køreoplevelser. Vi ser frem til at byde velkommen i vores VOYAH-showrooms og vise, hvordan fremtiden inden for elektrisk kørsel ser ud.”

Freedom to explore

Bilernes design er stilrent og europæisk inspireret med komponenter fra
f.eks. italienske Dinamica, der leverer interiør samt lydanlæg fra danske Dynaudio.

Hos P. Christensen er forventningerne høje. Vi startede som Mercedes-Benz forhandler, men har gennem de seneste år udvidet porteføljen med flere bilmærker og afdelinger – som led i strategien om at blive større og tilbyde produkter til en bredere del af befolkningen.

Udover Mercedes-Benz, har koncernen også mærkerne Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Mitsubishi og Hongqi
– hvortil det nye, elektriske mærke fint supplerer udvalget.

”P. Christensen og VOYAH deler en fælles vision om at forme fremtiden inden for elektrisk mobilitet og levere ekstraordinære køreoplevelser. Vi ser frem til at byde velkommen i vores VOYAH -showrooms og vise, hvordan fremtiden inden for elektrisk kørsel ser ud.”

Om VOYAH

VOYAH er et eksklusivt, fuldelektrisk premium-brand, ejet af den prestigefyldte kinesiske bilproducent Dongfeng. Med en dedikation til kvalitet og teknologisk innovation, repræsenterer VOYAH en banebrydende tilgang til elektrisk mobilitet og stræber efter at levere enestående køreoplevelser.

Om Dongfeng

Dongfeng er en førende statsejet kinesisk bilproducent med en imponerende historie siden 1969. Som en af Kinas tre største bilproducenter har Dongfeng etableret sig som en pålidelig partner for nogle af verdens mest anerkendte bilproducenter og har en stærk tilstedeværelse på det globale marked.

Scroll to Top