Opel Astra GSe

Opel GSe er tilbage!

Opel GSe er tilbage – og denne gang byder Opel på en Astra, som kombinerer højtydende performance og emissionsfri mobilitet. 

Astra GSe’en imponerer med hele 225 hestekræfter, en 10 mm lavere chassis og en unik affjedring, som giver føreren en helt særlig køreoplevelse. GSe byder på den perfekte balance mellem komfort og performance. Modellen har fået et specielt Signature-design, som byder på 18″ letmetalfælge – inspireret fra Manta GSe-konceptbilen. Forkofangeren, frontpanel og GSe-emblemet på bagklappen efterlader ingen tvivl om den dynamiske karakter. 

Indvendigt byder sportsmodellen på de eksklusive AGR-certificerede forsæder med Alcantara betræk for en unik komfortoplevelse. 

Opel Astra GSe kommer som hatchback og stationcar.

På nuværende tidspunk vides det endnu ikke hvorvidt GSe kommer til Danmark.

Tilbage i tiden.

Lyder Opel GSE bekendt?

Tager vi tilbage i 1970’erne og 1980’erne var luksus bilmodellerne fra Opel ikke til at undgå på vejene – særligt Monzo og Commodore var velkendte modeller. Både Monzo og Commodore fik forkortelsen GS/E / GSE, som dengang var forkortelse af “Grand Sport Einspritzung”.

Nu har GSe fået en lidt anden drejning, da den nyeste generation af GSE: Astra GSe kommer som Plug-in Hybrid. Det lille “e” i emblemet, er også en reference til Opels elektriske univers, som gerne skulle være fuldelektrisk i 2028.

Opel Astra GSe
Scroll to Top