Oplev Actros Racing Edition

Nu kan du opleve Actros Racing Edition hos P. Christensen.
Tag en prøvetur i Odense, Kolding eller Padborg.

Sikkerhed, komfort og brændstofeffektivitet er de tre nøgleord i Actros. Flere nye hjælpesystemer gør nemlig både korte og længere ture mærkbart mere behagelige og sikrere, ligesom chaufføren kan se frem til lidt færre besøg ved dieselstanderen.

En Actros skal ses og prøves!

Derfor giver vi muligheden for en prøvetur, så du selv kan opleve systemerne – eksempelvis de nye MirrorCams, hvor de traditionelle sidespejle er erstattet med solide kameraer.

Bilerne er Actros V 2553 LS 6×2/2
De er topudstyret med den velkendte store sikkerhedspakke – airbag, afstandsholder, Active Brak Assist 5 inkl. fodgængergenkendelse og sporassistent.

Når Predictive Powertrain Control er aktivt, tilpasser systemet automatisk hastigheden efter vejens forløb ved brug af radar og det helt nyudviklede 3D-navigationssystem, der tager højde for stigninger, nedkørsler og kurver, så unødige opbremsninger og accelerationer reduceres.

Predictive Powertrain Control kan aktiveres ved hastigheder på mellem 25 og 85 kilometer i timen og benytter omfattende data fra de digitale vejkort til at genere en digital horisont. Dermed forbereder systemet sig på forhånd på vejens forløb op til to kilometer fremme, og den intelligente fartpilot kan i god tid tilpasse faktorer som hastighed, gearskift og udkoblinger, så unødige opbremsninger og accelerationer reduceres til et minimum eller helt undgås. En tur rundt i en rundkørsel kan tilmed klares helt uden chaufførens indgriben – bortset fra at holde øje med trafikken og dreje på rattet.

Det avancerede radarsystem i lastbilens front hjælper desuden med at øge afstanden til forankørende trafik forud for nedkørsler, så medløbet ned ad bakke udnyttes optimalt, ligesom systemet løbende orienterer sig ved hjælp af sine umiddelbare omgivelser takket være optimeret vejskiltegenkendelse. Og dermed er det muligt at benytte den avancerede fartpilot i hidtil uset omfang i både tættere og mere varierende trafik.

Alt sammen er pakket i det store Giga Space førerhus med 213 cm fri ståhøjde og lækre detaljer som lædersæder, multimedie infocenter – digitalt varierende interiørbelysning, Premium komfort madrasser i både over- og underkøjen, fuldautomatiske klimaanlæg, varmvandsfyr, køleskab og en speciel Formel 1 heldækkende gulvmåtte.

Forespørg prøvekørsel

Scroll to Top