P. Christensen Risskov overtager naboen

De to bilforhandlere har ligget side om side i snart 40 år. Her har de, sammen med de øvrige bilforhandlere, i Bilbyen Risskov kæmpet om kundernes opmærksomhed. Samarbejdet har dog altid været godt mellem Anders Petersen Automobiler og P. Christensen (tidl. Risskov Auto Erik Graarup ApS), og snart bliver relationen endnu tættere, når P. Christensen overtager alle naboens Opel-aktiviteter.

Fra første maj bliver Opel-kunder hos Anders Petersen Automobiler henvist til naboen på Ravnsøvej 12 i Risskov – bedre kendt som P. Christensen Peugeot Risskov. Her vil kunderne fremover kunne få serviceret bilen, få udbedret en skade eller gå på jagt efter en ny Opel. Anders Petersen Automobiler frasælger nemlig alle Opel-aktiviteter.

At det lige var P. Christensen, som skulle overtage Opel-driften, var ikke nogen svær beslutning. Udover at kunderne ikke skal køre længere end til naboen, så har P. Christensen i forvejen Opel i koncernen. For to år siden fik bilforhandleren nemlig Opel ind i sortimentet, som derudover indeholder bilmærkerne Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Fiat, Alfa Romeo, Jeep og det nye Hongqi. Sidstnævnte nye luksusmærke, Hongqi, får desuden plads i forretningen i Risskov – sammen med Peugeot og snart Opel.

”Det var meget nærliggende for os at tage Opel med ind under vingerne i Risskov. Vi har en målsætning om at tilbyde et bredt udvalg til flere kundegrupper. Opel importeres af K. W. Bruun, som vi i forvejen har et godt samarbejde med. Vi bruger derved de kvadratmeter, vi har, til at skabe en bedre oplevelse til kunderne – både private og erhverv” fortæller Christian P. Christensen, Divisionsdirektør hos P. Christensen.

Anders Petersen Automobiler A/S har afdelinger i både Risskov, Grenaa og Hadsten. Forretningerne og tilhørende værksteder fortsætter uændret i Grenaa og Hadsten. Anders Petersen Autobiler A/S har solgt ejendommen på Ravnsøvej til Semler, som skal huse gruppens eksklusive bilmærke Porsche og har samtidigt også overtaget samtlige medarbejderforpligtigelser.

”Vi vil rigtig gerne frigive pladsen til andre forretningsmuligheder i Risskov. Selvom det naturligvis var en anelse vemodigt at tage beslutningen, så er vi helt trygge ved at overdrage vores kunder og samarbejdspartnere til P. Christensen. De er en familieejet virksomhed med samme værdier, som dem, vi efterlever.” tilføjer Rene Petersen.

Virksomhederne er i fuld gang med forberedelserne til overflytningen og de praktiske foranstaltninger, der følger med, herunder koordineringen med kunder, importør og samarbejdspartnere. Fra 1. maj 2023 træder overtagelsen i kraft.

”Der er en del praktik i den kommende tid. Selvom Opel er en del af Stellantis-familien, skal vores personale på uddannelse og produkttræning for at være helt skarpe på modellerne. Derudover skal afdelingen rent fysisk rumme flere bilmærker end hidtil.” fortæller Christian P. Christensen. Han hentyder til at afdelingen går fra ét mærke til tre.

Og afslutter: ”Vi går en spændende tid i møde i Risskov. Vores personale har høje forventninger til at lære de nye biler at kende. Vi glæder os til at byde nye kunder og samarbejdspartnere indenfor.”

Scroll to Top