P. Christensen overtager Poul Rasmussen Bilcenter i Aarhus

Den store Citroën-forhandler i Skejby, Poul Rasmussen Bilcenter, bliver inden længe en del af P. Christensen koncernen, som dermed udbygger sin position betragteligt i Aarhus-området.

Poul Rasmussen Bilcenter A/S har siden 1971 drevet en stor bilforretning med primært Citroën og Mitsubishi, men har de seneste år udvidet med mærkerne Jeep, Fiat og Fiat Professional. Forretningen er bygget op af Poul Rasmussen og har gennem årene etableret sig solidt i lokalområdet. Som en del af at sikre fremtiden for forretningen og medarbejderne, har Poul Rasmussen valgt at overdrage aktiviteterne til P. Christensen.

Peter Rasmussen, som er søn af Poul Rasmussen, bliver i virksomheden og fortæller: ”Vi har gennem rigtig mange år opbygget en solid forretning, som værner om den gode kundeservice og den familiære stemning. P. Christensen er ligesom Poul Rasmussen Bilcenter en veldrevet familieejet bilforhandler med et tilsvarende værdisæt. Og så er P. Christensen allerede godt forankret i Aarhus N med ønske om flere bilmærker og mere plads. Derfor er vi stolte af at sikre både virksomhedens kultur, men også de fremtidige vækstmuligheder og medarbejdernes tryghed, ved at blive en del af P. Christensen.”

At Poul Rasmussen Bilcenter bliver en del af P. Christensen, glæder Divisions Direktør Christian P. Christensen rigtig meget. ”Vi har foruden vores Risskov-afdeling, længe haft en ambition om at udbygge vores position i Aarhus i samarbejde med vores importør K.W. Bruun. Det er et fantastisk match, både ift. den geografiske placering 5 minutter fra vores Risskov-afdeling, men også på bilmærkerne, hvor vi nu ender med at kunne tilbyde kunderne hele otte bilmærker i Aarhus (Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Mitsubishi og Hongqi). Sidst, men ikke mindst, så er Poul Rasmussen et rigtig godt match på kultur og værdisæt. Det er en familieejet forretning, ligesom P. Christensen, og bl.a. derfor vil der være mange ting der er forenelige. Vi ser meget frem til at kunne byde de gode folk hos Poul Rasmussen velkommen i koncernen.”

P. Christensen er en af Danmark største bilforhandlere med ni afdelinger på tværs af landet. Koncernen forhandler foruden de ovennævnte mærker også Mercedes-Benz, smart og Alfa Romeo. Grundstenen til koncernen blev lagt i Kolding i 1924 og tæller i dag ca. 400 medarbejdere – snart får de 35 nye kollegaer med høj anciennitet – helt op til 37 år i virksomheden.

Selve timingen for overtagelsen af Poul Rasmussen Bilcenter A/S er endnu uvist, da man afventer godkendelse fra Konkurrencemyndighederne.

Dog har P. Christensen allerede fra midt april lejet sig ind på en del af Poul Rasmussen Bilcenters pladeværksted. Koncernen har for nyligt overtaget Opel forhandling og værksted fra naboen Anders Petersen Automobiler i Risskov, hvilket gav pres på pladsen i afdelingen på Ravnsøvej.

MERE INFO:

Kontakt Christian P. Christensen på tlf. 2522 2999 / cpc@pchristensen.dk

Scroll to Top