Stellantis varevogne

Nye varevogne
Fra Stellantis

Helt ny effektivitet

Varebilsfamilien for alle Stellantis-mærkerne bliver nu endnu større, får mere standardudstyr og vildere design. Mærkerne Opel, Peugeot, Citroën og Fiat kommer alle sammen med opdateringer af deres tre mest populære varebiler. Opdateringerne indeholder forbedringer på flere fronter, som alle sammen har til formål at forbedre dueligheden og give dig de nyeste features. Nedenfor kan du se nogle af de mange opdateringer, hvert mærke kommer med.

Opel - endnu mere teknologi og stil

De kommende kassevogne fra Opel bliver nu endnu mere genkendelig end før. Med den nye ”Vizor” grill, der omfavner hele bilens front, og integrerer den på en måde, som vi ikke har set før. Opels nye logo integreres også og breder sig nu over hele bilens front.

Ud over det udvendige design har interiøret i den nye Opel Combo, Vivaro og Movano gennemgået en yderligere udvikling. Højdepunkterne i de opdaterede cockpits er mange, og du kan se frem til det  nye trådløse Apple CarPlay og Android Auto-kompatible infotainmentsystemer med touchskærm på op til 10 tommer.

De elektriske versioner af den nye Combo, Vivaro og Movano vil fortsat tilbyde kompromisløs brugervenlighed, som vi kender fra forbrændingsmotorvarianterne. Takket være state-of-the-art batteriteknologi og forbedringer såsom yderligere forbedret drivlinjeeffektivitet vil alle tre derfor fortsat være forrest i klassen på den elektrisk rækkevidde.

Den nye serie fra Opel tager alle styrkerne med fra forgængerne, heriblandt de mange førerassistent, der gør hverdagsturene mere behagelige og frem for alt mere sikker. Desuden vil trioen være tilgængelig i forskellige længder og højder for at imødekomme alle professionelle behov, og samtidig vil de bevare deres imponerende lastevolumen, nyttelast og trækkapacitet.

Opel varevogne

Oplev Peugeot varevogne

e-Partner

Den nye e-Partner kommer med et opdateret design og en forbedret drivlinje – og nu med en 100kW kraftig motor, der kombineret med det 50kWh store batteri kan præstere en rækkevidde på hele 330 km (WLTP). Med en hurtiglader kan du oplade e-Partner fra 0-80% på bare 30 minutter.

Den intelligente placering af batteriet giver mulighed for at opretholde en imponerende plads i lastrummet, som vi kender det fra de fossile drivlinjer. Nemlig et lastrum på op til 4,4 m3, der giver plads til en nyttelast på hele 780 kg. Og nå ja, så kan e-Partner have 750 kg på krogen.

e-Partner kommer også med forbedringer på både sit eksteriør og interiør. Fronten er blevet markant forbedret med den nye grill, der indeholder det integrerede Peugeot logo, en moderniseret kofanger og nye forlygter, der har fået Peugeots ikoniske 3-klørs design. Indeni er der kommet forbedringer, som vi kun kender fra personbiler. Med 17 forskellige assistentsystemer og en 10″ touchskærm til at holde øje med alle bilens funktioner, er du altid i sikre hænder.

e-Expert

Den nye Peugeot e-Expert tager endnu et skridt mod ekspertise i professionelle service med et fornyet design, forbedret effektivitet og mere intelligente assistenter. Den kompakte varebil bevarer også den robusthed, alsidighed og køreglæde, der har gjort den til en sådan succes.

Pugeot e-Expert er en benchmark i segmentet 100 % elektriske kompakte varebiler, og den har nu taget et nyt skridt fremad –  både med hensyn til design og teknologi. Den nye e-Expert tilbyder nu en rækkevidde på op til 350 km (WLTP). e-Expert får en lastvolumen på op til 6,6 m3, en nyttelast på 1.263 kg og kan trække 1.000 kg på krogen. e-Expert er behagelig, nem at køre og perfekt bygget til de smalle bymidter. Takket være dens venderadius på 12,4 meter, og højde på 1,90 m.

e-Boxer

Med sin 200kW/270 hk 100% elmotor, som kan gå op til 420 km (WLTP) på en opladning, går Peugeot e-Boxer ind i en ny æra. Med kørekomfort og sikkerhed, der sætter nye standarder, er den nye e-Boxer mere end nogensinde den perfekte makker til professionelle.

Ligesom de andre får e-Boxer også en ny front med den nye grill, der indeholder det integrerede Peugeot logo, en moderniseret kofanger og de nye forlygter, der har fået Peugeots ikoniske 3-klørs design. e-Boxer tilbyder enestående elektrisk ydeevne, samtidig med at den bevarer de kvaliteter, som har gjort den til det mesterværk, den er i dag. e-Boxer kommer med en lastvolumen, som kan nå op til 17 m3, der giver en nyttelast på 1.500 kg.

Fiat Ducato

Fait bliver også forkælet med opdateringer, der overgår, hvad vi hidtil har set. En af de store innovationer er sket med e-Ducato, som i 2024 kommer med det nye 110kwh batteri, der sikrer klassens bedste nul-emissionsoplevelser og giver en rækkevidde på op mod 420 km (WLTP), hvilket er en forbedring på hele 30% sammenlignet med den forrige model. Alt dette blandet sammen med de nye design forbedringer gør e-Ducato til en topspiller inden for sit segment.  

e-Ducato kommer også med forbedringer, der øger kørekomforten. Den kommer også med den nye 7″ digitale skærm, hvor du kan styre alle bilens funktioner, heriblandt bakkamera med dynamiske guidelinjer, der hjælper dig rundt på de snævre områder.

Scudo og Dobló

Den nye Fiat Scudo tager skridtet mod en ny og moderne tilgang til de professionelle. Scudo har fået en markant forbedring i både komfort og praktikalitet, instrumentbrættet er blevet digitalt og har fået en 10″ touchskærm, der forbinder fører og Scudo.

e-Scudo kommer med en ny elektrisk 100kW motor og et 75 kWh batteri, som i sammenspil leverer en rækkevidde på 350 km (WLTP).

Alt pladsen i den nye Doblò er skræddersyet til dine behov. Den er alsidig og modulopbygget, og den kan fås med forskellige sædefordelinger, hvilket giver dig maksimal komfort under kørsel. Sikkerheden i e-Doblo er helt i top og kommer nu med 17 avancerede aktive og passive sikkerhedssystemer.

e-Doblò kommer med rækkevidde på op til 275 km (WLTP), og kan nu lade med 100 kW DC, hvilket betyder, at e-Doblò kan lade fra 0-80% på bare 32 minutter.

Citroën varevogne

Berlingo, Jumpy og Jumper

Den nye Citroën Berlingo van tilbyder for første gang Advanced Comfort-sæder eksklusive til Citroën. Derudover har den også fået et nyt digitalt infotainmentsystem, som kan tilgås via en central 10″ skærm. Rækkevidden er også blevet forbedret, og den kan nu køre op til 330 km (WLTP). Berlingo er også blevet spækket med asistentsystemer, parkeringsasistenter, Highway Driver Assist, opgraderet Surround Rear Vision understøttet af et centralt digitalt bakspejl.

Citroën Jumper skifter også et gear op. Den leveres med et helt nyt udvalg af dieselmotorer, der for første gang fås med en automatisk gearkasse, en 100 % elektrisk motor, et komplet digitalt infotainmentsystem, der ligesom Jumpy er tilgængeligt via en central HD-skærm med et tilsluttet navigationssystem.

Den nye Citroën Jumpy får nu et opgraderet rat med integrerede betjeningsknapper, et instrumentbræt med nye opbevaringsrum, en nyt 100% infotainmentsystem, der tilgås via en central HD 10″ skærm med et tilsluttet navigationssystem, en elektrisk drivlinje med en rækkevidde på op til 350 km (WLTP).

Vil du vide mere?

Scroll to Top