World tour i en Mercedes-Benz 57’ 220 S.

Forestil dig at køre på tværs af fem kontinenter gennem forskelligt terræn i en Mercedes-Benz klassiker fra 1957.

Det er hverdagen for Elisabeth og Fred fra New Zealand, der siden 2014 været på jordomrejse i deres fantastiske Mercedes-Benz 220 S.

Den tur har netop bragt dem til skønne Danmark.

Siden rejsen startede, har de kørt 260.000 km. i S-klasse. Det kræver naturligvis et par besøg på autoriserede Mercedes-Benz værksteder undervejs, hvilket også var anledningen, da bilen kom forbi P. Christensen i Odense til et olieskift.

Hele arrangementet var stablet på benene i samarbejde med Mercedes-Benz Klub Danmark – og oplevelsen trak af gode grunde flere medlemmer og interesserede.

Det verdensomspændende køreeventyr startede i 2014 efter tre års forberedelse. Turen startede i New Zealand – gennem Amerika, Europa via. Indien og Malaysia til Australien. Og der er ingen tvivl om, at turen kunne køres hurtigere. Men som de livsnydere de er, vælger Elisabeth og Fred at opleve verden og tage sig god tid i de enkelte områder.

Parret efterlod huset, familien og vennerne for at tage på en lang køretur i tvivlsomt vejr, udfordrende køreforhold og for at bo i en specialisereret letvægtstrailer- alt sammen i eventyrets navn.

Tak for besøget!

Og tak fordi vi måtte være en del af jeres rejse.Tak for samarbejdet til Mercedes-Benz Klub Danmark.

Scroll to Top