Plads til hele familien

Opel Combo-e Life

Vejl. pris fra 269.990 kr.

Opel Combo-e Life

Opel Combo-e Life er en elektrisk familiebil, der er perfekt til hverdagens ture. Uanset om det er til indkøb, skoleafhentning eller weekendture, er Combo-e Life det ideelle valg. Selvom den er kompakt i størrelse, overrasker den med sin usædvanlige rummelighed. Med fem eller syv sæder kan I tilpasse den efter jeres behov, så hele familien kan være med på eventyr.

Nyd den høje siddeposition, der giver et fantastisk udsyn over vejen og sikrer en behagelig køreoplevelse. Combo-e Life er designet med masser af opbevaringsmuligheder, så I kan have alt, I skal bruge, lige ved hånden. Og med intuitiv betjening er det let at tilpasse bilens indstillinger efter jeres præferencer.

Med et drivbatteri af nyeste generation, har Combo-e Life en imponerende rækkevidde op til 274 km (WLTP). Dette gør det muligt at køre længere distancer uden at skulle bekymre sig om at løbe tør for strøm. Alle fuldt elektriske biler fra Opel leveres med en batterigaranti på mindst 70% af den oprindelige ladekapacitet i 8 år eller 160.000 km. Dette giver tryghed og sikkerhed for langvarig ydeevne og pålidelighed.

Hvis du har brug for en pålidelig elektrisk transportmulighed til din travle familie, kan Opel Combo-e Life være svaret. Med sit rummelige interiør, avancerede teknologi og fokus på sikkerhed tilbyder den alt, hvad en familie kunne ønske.

100% elektrisk

Den fuldt elektriske kørsel er både emissionsfri og støjfri, og giver en unik køreoplevelse. Med en rækkevidde op til 274 km (WLTP) kan du køre lange distancer uden problemer. Familiebilen er udstyret med et 50 kWh batteri, der kan oplades op til 80% på kun 32 minutter på offentlige DC-ladestationer**.
_____
* Strømforbrug 22,7-17,2 kWh / 100 km, CO2 emission 0 g / km, effektivitetsklasse A +++

**Teoretisk værdi beregnet på basis af en 280 km rækkevidde (WLTP). På en ladestation med jævnstrøm (100 kW). Svarer til opladning af et tomt batteri. Ladetiden kan variere afhængigt af ladestationens type og kapacitet samt udetemperaturen og batteriets temperatur.

Opel Combo-e er fleksibel og praktisk

Opel Combo-e Life indretning

Fleksibel indretning

Med Opel Combo-e Life har du mulighed for at indrette Combo-e lige efter dit behov. Combo-e har en yderst fleksibel indretning og kan fås med 5 eller 7 sæder. Den tredje sæderække med 2 sæder kan tages ud for endnu mere plads.

Opel Combo-e Life bagsæder

Nedfældige bagsæger

For yderligere fleksibilitet byder Opel Combo-e Life på nedfældelige bagsæder. Anden sæderække har 3 individuelle justerbare sæder med nakkestøtter og isofix for ekstra sikkerhed. Bagsæderne kan også lægges ned 60:40.

Opel Combo-e Life skydedøre

Skydedøre og bagklap

For en nem og hurtig adgang ind og ud, kan Combo-e Life fås med skydedøre i en eller begge sider af bilen. Derudover har bagklappen også en oplukkelig rude, for en nem adgang til bagagerummet. 

Bestil en prøvetur
Opel Combo-e Life CTA
Opel Combo-e Life bakkamera
Opel Combo-e Life automatisk nødbremse
Opel Combo-e Life skiltegenkendelse
Opel Combo-e Life vognbaneassistent
Opel Combo-e Life airbag

Parkér nemt og sikkert med bakkamera. Opel Combo-e Life kan udstyres med et 180° panoramisk bakkamera i farver, så du hele tiden har et overblik over de bagvedliggende omgivelser. Så kan smalle parkeringspladser bare komme an.

Med automatisk nødbremse med fodgængeralarm holder Opel Combo-e Life hele tiden øje med forankørende- eller gående.

Såfremt en bil, en fodgænger eller anden genstand befinder sig foran bilen, gør bremsesystemet sig klar. Reagerer chaufføren ikke selv i tide, vil systemet tage over og automatisk bremse.

Med skiltegenkendelse vises hastighedsbegrænsningerne på informationsdisplayet ved føreren, så føreren ikke behøver dreje hovedet.

Med aktiv vognbaneassistent hjælper systemet med at holde bilen inden for linjerne.

Via et kamera kan systemet genkende de fuldt optrukne og de stiplede linjer på vejen. Nærmer bilen sig linjerne – uden at blinke, overtager systemet gradvist, så bilen holder sig inden for den oprindelige bane. 

Opel Combo-e Life er udstyret med seks airbags: to airbags i fronten – til fører og forsædepassager, samt to sideairbags og gardinairbags, for en optimal sikkerhed for alle passagerer i bilen.

Priser på Opel Combo-e Life

Fordelagtig for familien

Opel Combo-e Life er skræddersyet til familier, der værdsætter plads og funktionalitet uden at gå på kompromis med miljøvenlighed eller omkostningseffektivitet.

  • Indvendig rum og sædekapacitet: Med plads til op til syv personer er der masser af plads til både børn og bagage.
  • Fleksibilitet til forskellige behov: Denne minibus kan let tilpasses alt fra bilture med alle i familien til transport af sportsudstyr.
  • Sikkerhedsfunktioner og pålidelighed: Avancerede sikkerhedsteknologier sikrer, at du føler dig tryg, uanset hvor turen går.

Praktiske funktioner

Opel Combo-e Life imponerer med en række funktioner, som gør hverdagen lettere for en moderne familie.

  • Rækkevidde: Combo-e Life har en rækkevidde op til 274 km (WLTP), der gør selv længere ture mulige, og med flere opladningsmuligheder bliver det aldrig et problem at finde en ladestation.
  • Teknologi: Fra avancerede infotainmentsystemer til smarte mobilitetsløsninger giver Combo-e dig den bedste støtte undervejs.
  • Komfort: Justérbare sæder, klimaanlæg og integreret Wi-Fi, er med til at gøre selv de længste familierejser behagelige.
  • Opbevaring: Med mange opbevaringsrum og mulighed for op til 3.571 liter baggagerumskapacitet er der plads til alt, hvad en familie på farten har brug for.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.  70 202 203

The future is everyone's!

Værksted

Opel Service- og reparationsaftale.

Få det fulde overblik og sikkerhed over dit bil-budget. Med vores service- og reparationsaftale betaler du et fast, månedligt beløb – og slipper til gengæld for overraskende værkstedsregninger. Din bil vil være dækket ved service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til de gældende forskrifter fra Opel.

Opel Mokka

MyOpel app.

Tag kontrol over din køreoplevelse med myOpel app'en - den ultimative ledsager for enhver Opel-ejer. App'en, der er let at bruge og designet til at forøge din bilpleje, giver dig en række funktioner lige ved hånden, som bl.a. serviceplanlægning, hvor din bil er parkeret, status på bilen og meget mere.

Vi er klar til at hjælpe dig

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Opel samarbejdspartner. 

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Opel og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores dygtige sælgere her:

Sebastian Oksby Dinesen
Brand Manager
Sebastian Bruse Meyer
Salgsrådgiver
Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Oliver Axel Schmidt
Sælger
Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef

Bestil en prøvetur her

Oplev Combo-e Life

Opel Combo-e Life CTA
Scroll to Top