Op til ni siddepladser

Opel Zafira-e Life

Vejl. pris fra 399.990 kr.

Opel Zafira-e Life

Er du på udkig efter en bil, der kan rumme hele familien? Opel Zafira-e Life er svaret. Den elektriske MPV er skræddersyet til transport af store familier med både behov for plads og elektrisk køreoplevelse. Den kan fås i to længder, to batteripakker og med mulighed for pladser helt op til ni personer. Der er altså rimelig med plads til hele familien.

Vælg mellem længderne M og L samt 50 kWh eller 75 kWh batteri. Herefter kan du vælge mellem fire udstyrsvarianter, så du kan tilpasse Zafira-e perfekt til din families behov.

Indvendigt byder Opel Zafira-e Life på masser af komfort og praktiske funktioner, såsom varme i rattet, elektronisk parkeringsbremse og adaptiv fartpilot. Derudover er der et stort bagagerum med op til 3.500 liter plads, når sæderne er lagt ned.

Zafira er også udstyret med OpelConnect, der giver dig mulighed for at styre og overvåge bilen via din smartphone. Du kan se batteristatus, aktivere opladning og planlægge kørselstider. Så tag familien med på en grønnere køreoplevelse med Opel Zafira-e Life.

Designet til familier

Opel Zafira-e Life er mere end bare en bil. Den er en del af din livsstil. Vi forstår, at store familier har store behov, og derfor er Zafira-e Life designet til familier. Velkendte funktioner som slidstærk kabineplads og ergonomiske sæder kombineres med topmoderne elektrisk teknologi for en køreoplevelse, der er godt tilpasset til din familie.

Med op til ni siddepladser, op til 314 km rækkevidde (WLTP) og en opladningstid, der passer ind i din travle hverdag, vil du altid føle dig hjemme bag rattet.

Opel Zafira-e er den ultimative familiebil

Opel Combo-e Life indretning

Modulopbyggede sæder.

Med Opel Zafira-e Life behøver du ikke gå på kompromis med komfort eller plads. Det innovative modulopbyggede sædesystem giver dig friheden til at tilpasse kabinen efter hver enkelt tur, uanset om det drejer sig om en familieudflugt eller transport af større genstande. Sædernes nemme justeringsmuligheder sikrer, at du kan skabe det perfekte rum til passagerer.

Opel Combo-e Life bagsæder

ISOFIX på 2. og 3. række.

ISOFIX på anden og tredje sæderække er en vigtig sikkerhedsfunktion, der gør det nemt og sikkert at installere børnesæder. Med denne funktion kan du trygt sætte dine børnesæder fast direkte til bilens stel, hvilket minimerer risikoen for fejlmontering. Det giver både dig og dine passagerer ekstra ro i sindet, når I rejser sammen.

Opel Combo-e Life skydedøre

To-delt panoramaglastag.

Opel Zafira-e Life dig mulighed for at tilvælge et to-delt panoramaglastag. Glastaget forstærker oplevelsen af rummelighed og lader naturligt lys strømme ind i kabinen, hvilket lysner hele bilens interiør og giver en mere behagelig køretur for alle passagerer. Panoramaglastaget giver en følelse af frihed og  øget køreglæde,

Bestil en prøvekørsel
Opel Zafira-e Life CTA
Opel Grandland Night Vision
Opel Grandland Parkassistent
Opel Grandland vognbaneassistent
Opel Grandland nødbremse
Opel Grandland Speed Assist

Multifunktionelt frontkameraet i Opel Zafira-e Life er designet til at øge din sikkerhed og komfort. Med avanceret teknologi arbejder kameraet som et ekstra sæt øjne på vejen, der leverer væsentlige oplysninger om bilens omgivelser til føreren. Funktionerne omfatter:

 • Genkendelse af vejskilte: Systemet kan identificere trafikskilte, herunder hastighedsbegrænsninger og overhalingsforbud, og vise disse oplysninger på instrumentbrættet, så du altid er informeret om aktuelle vejregler.
 • Vognbaneassistent: Hvis du utilsigtet begynder at forlade din vognbane uden at bruge blinksignalet, giver systemet et varsel og kan hjælpe med at guide bilen tilbage til den rette vognbane.
 • Adaptiv fartkontrol: Ved at monitorere trafikken foran kan kameraet hjælpe med at regulere afstanden til forankørende køretøjer, idet det automatisk justerer din hastighed i overensstemmelse med trafikken.

Opel Zafira-e Life tilbyder fjernlysassistent, som giver en mere afslappende og sikker køreoplevelse i mørket. Dette intelligente system fungerer ved at:

 • Automatisk tilpasning: Fjernlyset tændes automatisk, når det registreres, at omgivelserne bliver mørke nok, og der ikke er andre trafikanter i nærheden.
 • Bekvemmelighed og sikkerhed: Systemet skifter til nærlys, når det detekterer forankørende eller mødende køretøjer for at undgå at blænde andre bilister.
 • Brugervenligt interface: Du kan altid manuelt tage kontrol over lyset via bilens instrumentbræt, hvilket giver dig fleksibilitet under varierende kørselsforhold.

Ved at benytte den seneste teknologi sikrer fjernlysassistenten, at du får optimal belysning på vejen uden at blænde andre bilister, hvilket forbedrer køresikkerheden og komforten på mørke ture.

Sikkerhedssystemerne i Opel Zafira-e Life er designet med højteknologiske løsninger for at give dig og din familie en tryg køreoplevelse. Her er nogle af funktionerne i sikkerhedssystemerne:

 • Aktiv bremseassistent: Dette system anvender sensorer til at detektere potentielle sammenstødssituationer. Hvis det registrerer en risiko for kollision, vil det først advare føreren og derefter aktivere nødbremsefunktionen, hvis nødvendigt, for at reducere risikoen for en ulykke.
 • Blindvinkelassistent: Det er nemt at overse andre køretøjer i bilens blinde vinkel, især i et større køretøj som Zafira-e Life. Blindvinkelassistenten holder øje for dig og advarer, hvis der er køretøjer i det område, du ikke kan se, når du skifter vognbane.
 • Automatisk parkeringsassistent: For at tage stressen ud af parkering kan dette system hjælpe dig med at manøvrere ind i både parallelle og båse-parkeringer. Sensorer foran og bag på bilen guider dig ind, og på nogle situationer vil bilen endda styre for dig.
 • Træthedsgenkendelse: Denne funktion overvåger din kørestil for tegn på træthed og foreslår en pause, hvis den registrerer, at du kan have brug for at hvile.
 • Fodgængergenkendelse og automatisk nødbremse: Systemet bruger kameraer til at opdage fodgængere på vejen og kan automatisk bremse, hvis en kollision er umiddelbart forestående og føreren ikke reagerer i tide.

Head-up Display i Opel Zafira-e Life forvandler dine køreture ved at visualisere vigtig køreinformation direkte i dit synsfelt. Nu behøver du ikke længere tage øjnene fra vejen for at aflæse din fart, GPS-navigation eller advarsler fra sikkerhedssystemerne.

 • Reduceret distraktion: Ved at holde informationen i dit direkte synsfelt hjælper det dig med at koncentrere dig om vejen.
 • Køreinformation: Visning af fart, trafikskiltegenkendelse og andre vigtige alarmer sikrer, at du har alle nødvendige informationer let tilgængelige.
 • Sikkerhedsforøgende: Ved at fremhæve kritiske advarsler reducerer systemet din reaktionstid i potentiel farefulde situationer.

Dette innovative feature er endnu et eksempel på, hvordan teknologien i Zafira-e Life ikke kun øger din køreglæde, men også sikkerheden for dig og dine passagerer.

Priser på Opel Zafira-e

Tilpas Zafira til jeres behov

Zafira-e Life forstår, at hver familie har forskellige behov, og derfor kan modellen tilpasses, så den kan matche netop jeres livsstil. Om det er weekendture eller daglig pendling, kan du vælge mellem størrelserne: M og L.

Uanset om du ønsker mere benplads til de lange køreture eller ekstra opbevaringsrum til sportsgrej og indkøb, så kan Zafira-e Life konfigureres til at møde dine præferencer:

 • M: Perfekt til den kompakte familie, der ønsker manøvredygtighed i bymiljøer uden at gå på kompromis med komfort.
 • L: Ideel for dem, der kræver ekstra plads til hverdagens eventyr og længere udflugter.

Lad os hjælpe dig med at finde den rette Zafira-e Life til dig og din familie.

Komfortabel kørsel - hver gang

Komforten i en Zafira-e Life er uovertruffen – nøglen til en afslappende køretur for hele familien.

 • Høj kvalitet af materialer: Bilen er beklædt med slidstærke materialer, der sikrer både elegance og holdbarhed.
 • Ergonomisk design: De ergonomiske sæder er skabt til at yde støtte og komfort, selv på de længste ture.
 • Avancerede komfortfunktioner: Med varme i rattet og individuelt justérbare klimaanlæg kan hver passager nyde turen efter eget behov.

Se Opel Zafira-e Life brillere på vejen

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.  70 202 203

The future is everyone's!

Værksted

Opel Service- og reparationsaftale.

Få det fulde overblik og sikkerhed over dit bil-budget. Med vores service- og reparationsaftale betaler du et fast, månedligt beløb – og slipper til gengæld for overraskende værkstedsregninger. Din bil vil være dækket ved service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til de gældende forskrifter fra Opel.

Opel Mokka

MyOpel app.

Tag kontrol over din køreoplevelse med myOpel app'en - den ultimative ledsager for enhver Opel-ejer. App'en, der er let at bruge og designet til at forøge din bilpleje, giver dig en række funktioner lige ved hånden, som bl.a. serviceplanlægning, hvor din bil er parkeret, status på bilen og meget mere.

Oplev Opel Zafira-e Life
Vi er klar til at hjælpe dig

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Opel samarbejdspartner i Kolding, Risskov og på Østerbro. 

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Opel og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores dygtige sælgere her:

Sebastian Oksby Dinesen
Brand Manager
Sebastian Bruse Meyer
Salgsrådgiver
Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Oliver Axel Schmidt
Sælger
Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef

Bestil en prøvetur her

Oplev Zafira-e Life

Opel Zafira-e Life CTA
Scroll to Top