Helt ny SUV Fastback fra Peugeot

Peugeot E-3008

Vejl. pris fra 329.990 kr.

En SUV Fastback, der ændrer spillet

Peugeot er klar med et friskt pust til SUV-segmentet med den nye elektriske Peugeot E-3008. Denne stilfulde og innovative Fastback SUV forener funktionalitet med futuristisk design og leverer en køreoplevelse, der sætter nye standarder inden for både komfort og performance. Med en elektrisk rækkevidde på 525 til 700 km (WLTP) er E-3008 uden tvivl den Peugeot med den længste rækkevidde, hvilket gør den ideel til både bykørsel og længere udflugter.

Den nye Peugeot E-3008 er designet og produceret i Frankrig på fabrikken Sochaux. Det franske minimalistiske design med unikke detaljer som den helt nye High-Tech front med de ekstreme smalle PIXEL LED-forlygter, en bagende med et stilfuldt design og en svævende hækspoiler, demonstrerer Peugeot sin nye stilart.

Til trods for dens store dimensioner med en længde på 4.542 mm og en højde på 1.641 mm har E-3008 den bedste venderadius i sin klasse. Den kan nemt og hurtigt manøvre sig rundt i byen. Med innovative og delvist selvkørende funktioner som vognbaneskifte, blindvinkel og advarsel mod krydsende trafik er den attraktiv på alle parametre.

Indvendigt byder Peugeot E-3008 også på et helt nyt Peugeot Panoramic i-Cockpit®, diamantslebne alufælge, HD-bakkamera og yderligere PIXEL LED-forlygter, Alcantara-betræk, dæmpet belysning, elektrisk bagklap med håndfri betjening og 21″ panoramaskærm i GT-versionen. Med Peugeots fokus på innovation og teknologi kan man forvente en bil, der leverer på alle fronter – fra acceleration til effektivitet.

Op til 700 km

Den nye Peugeot E-3008 imponerer uden tvivl med sin imponerende rækkevidde, og er uden sammenligning den Peugeot med længest rækkevidde.

Den elegante SUV kan køre fra 525 til 700 km (WLTP) på en enkelt opladning, og så kan den genoplades fra 20% til 80% på blot 30 minutter via offentlig hurtiglader (≥100 kW), hvilket gør den perfekt til både daglige og lange køreture.

Og for første gang nogensinde lancerer Peugeot en 8 års serviceaktiveret garanti, der giver ekstra tryghed til bilejere.

Denne garanti dækker batterietgaranti i 8 år eller op til 160.000 km med 70% af batteriets oprindelige ladekapacitet.

Tre grunde til at vælge E-3008

Peugeot E-3008 - interiør

Peugeot Panoramic i-Cockpit®

Oplev kørsel på en ny måde med et digitalt og brugervenligt cockpit, der giver en endnu mere intuitiv oplevelse bag det nye og kompakte rat. De ikoniske i-Toggles sikrer desuden nem og hurtig adgang til dine top ti favoritfunktioner.

Peugeot E-3008 - interiør

Eksklusiv komfort

Kabinen byder bl.a. på dæmpet LED-belysning, Premium HI-FI lydsystem og AGR-certificerede sæder med varme, massage og ventilation. Interiøret er af høj kvalitet med praktiske løsninger og rigelig plads til passagerernes komfort.

Peugeot E-3008

Imponerende rækkevidde

Den nye Peugeot E-3008 imponerer med sin imponerende rækkevidde på 525 til 700 km (WLTP) på en enkelt opladning med mulighed for at hurtiglade fra 20% til 80% på blot 30 minutter via offentlig hurtiglader (≥100 kW).

Book en prøvekørsel her

Peugeot 3008 CTA

Priser på Peugeot E-3008

Nyt Peugeot Panoramic i-Cockpit®

Få en helt ny køreoplevelse med det nye Peugeot Panoramic i-Cockpit®.

  • HD panoramaskærm på 21″: Svæver elegant over instrumentbrættet og sikrer en optimal brugervenlighed.
  • Nyt og kompakt rat: Med et ergonomisk design samt touch-knapper for uforlignelig køreoplevelse og komfort.
  • i-Toggles betjeningsknapper: Nem og hurtig adgang til dine ti foretrukne funktioner, så du kan nyde en intuitiv brugsoplevelse.

Opdag en ny standard inden for køreteknologi med Peugeot Panoramic i-Cockpit® – det ultimative udtryk for innovation og køreglæde.

Rummelig og komfortabel kabine

Peugeot E-3008 tilbyder rigeligt med plads og praktiske løsninger, så hver passager kan nyde den rummelige og komfortable kabine. Afhængig af valget af udstyrsvariant inviterer den på en luksuriøs køreoplevelse med en række eksklusive funktioner:

  • FOCAL® Premium HI-FI lydsystem for en førsteklasses lydoplevelse
  • AGR-certificerede sæder med varme, massage og ventilation for ultimativ komfort under kørslen
  • Dæmpet LED-belysning skaber en hyggelig atmosfære og elegant belysning i kabinen

Derudover byder Peugeot E-3008 på et bagagerum med en volumen på 520 liter og adskillige smarte opbevaringsløsninger, så både små og store genstande kan opbevares sikkert og praktisk under kørslen.

Connected Services

Med den nye E-3008 fås der nye Conncted Services, som gør det nemt for dig at køre i elbil.

  • EV Trip Planner: Kan du nemt planlægge din rute og finde ladestationer langs vejen.
  • Smart Charging: Hjælper dig med at sikre, at du kan lade på tidspunkter med de laveste elpriser.
  • E-Remote Control: Får du mere kontrol over den tilbageværende rækkevidde og mulighed for at igangsætte eller planlægge opladningen.

Med disse innovative og brugervenlige funktioner får du som fører mulighed for at gøre din tur mere bekvem.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

MOTION & EMOTION

Værksted

Peugeot Service- og reparationsaftale

Få det fulde overblik og sikkerhed over dit bilbudget. Med vores service- og reparationsaftale betaler du et fast, månedligt beløb – og slipper til gengæld for overraskende værkstedsregninger. Din bil vil være dækket ved service og mekanisk vedligeholdelse i henhold til de gældende forskrifter fra Peugeot.

Peugeot E-3008 app

MyPeugeot app

Tag kontrol over din køreoplevelse med MyPeugeot-app'en - den ultimative ledsager for enhver Peugeot-ejer. App'en, der er let at bruge og designet til at forøge din bilpleje, giver dig en række funktioner lige ved hånden som bl.a. serviceplanlægning, hvor din bil er parkeret, status på bilen og meget mere.

Oplev Peugeot E-3008
Vi er klar til at hjælpe dig

Vi er din rådgivende Peugeot samarbejdspartner i Kolding, Risskov og på Østerbro. 

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Peugeot, og de kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores salgsteams her.

Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef
Sebastian Oksby Dinesen
Salgsrådgiver
Sebastian Bruse Meyer
Salgsrådgiver
Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Oliver Axel Schmidt
Salgstrainee
Book en prøvekørsel her

Oplev Peugeot 3008

Peugeot 3008 CTA
Scroll to Top

Periodiske udfordringer med vores hovednummer: 70 202 203

Vi oplever udfordringer hos vores teleudbyder. Kontakt en medarbejder direkte på nedenstående links