Charmerende bybil

Peugeot 208

Vejl. pris fra 169.990 kr.

Sportslig og stærk personlighed.

Peugeot 208 er en ægte Peugeot-klassiker! Og har flere år i træk været den mest solgte bil i Danmark. I 2020 kunne vi opleve den nyeste generation af 208’eren, der er mere sportslig og stærk end nogensinde før. Med sin lange motorhjelm og stilrene linjer, står 208’eren skarpt hele vejen. Den stærke karakter understreges af Black Diamond, skærmforøgerne og de diamantslebne fælge med indlæg.

Fronten har fået et stort facelift – den står med et stort krom kølergitter med LED forlygter og de tre stiliserede løvekløer med LED kørelys, der altid er tændt. Indvendigt kan du opleve de dynamiske, komfortable og skålformede forsæder, materialer af højeste kvalitet og indtræk med stikninger der skal ro i kabinen. Derudover kan du opleve intuitiv kørsel med nyeste generation af Peugeot i-Cockpit.

Økonomisk og komfortabel kørsel.

Takket være det nye effektive modulplatform, får du muligheden for at vælge mellem benzin, diesel- eller el-motor uden at gå på kompromis.

Der er optimeret vejgreb, manøvredygtighed, støj og varmekomfort samt vægtreduktion – der alt sammen er med til at begrænse CO2 udledningen og give dig en komfortabel køreoplevelse.

Book prøvekørsel

Peugeot 208 i grå
Peugeot 208

Er du på udkig efter en elbil?

Peugeot e-208

MOTION & EMOTION

Peugeot 208

Peugeot Service- og reparationsaftale.

Få det fulde overblik og sikkerhed over dit bil-budget. Med vores service- og reparationsaftale betaler du et fast, månedligt beløb – og slipper til gengæld for overraskende værkstedsregninger. Din bil vil være dækket ved service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til de gældende forskrifter fra Peugeot.

Peugeot 208 interiør

Peugeot i-Cockpit®

Takket være i-Cockpittet får du et enkelt og stilrent look – det lille og kompakte rat gør, at du holder hænderne tættere sammen og lavere end ved et normal rat, som giver dig en mere afslappet kørsel. Dertil kan du have fuld fokus på vejen mens systemet giver dig alle de vigtige informationer i instrumentgruppen, som er forsynet med blå LED-kranse. Størstedelen af bilens udstyr kan betjenes via. touchskærmen.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Peugeot privatleasing.

Er der noget bedre end duften af ny bil? Langt de fleste af vores Peugeot-modeller kan privatleases. Se vores kampagner med modeller og priser.

Få fuld budgetsikkerhed, tryghed, service inkluderet og ingen uforudsete værkstedsomkostninger.

Dertil skal du ikke bekymre dig om værditab og gensalg.

Kontakt os for at få et skarpt tilbud på privatleasing.

Oplev Peugeot 208

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Vi er din rådgivende Peugeot samarbejdspartner i Kolding, Risskov og på Østerbro. 

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Peugeot og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores salgsteam her.

Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef
Sebastian Oksby Dinesen
Salgsrådgiver
Sebastian Bruse Meyer
Salgsrådgiver
Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Oliver Axel Schmidt
Salgselev

Book her

Peugeot 208

Scroll to Top