Charmerende bybil

Peugeot 208

Vejl. pris fra 169.990 kr.

Sportslig og stærk personlighed

Den smukt designede og yderst effektive Peugeot 208 har længe været en populær bybil i Danmark. Med sit strømlinede ydre og moderne interiør skiller den sig ud på vejene. Den tilbyder ikke kun kraftfulde og økonomiske motorer, men har også en imponerende række intuitive teknologifunktioner, der gør kørslen mere behagelig og bekvem.

Uanset om du har behov for en pålidelig pendlerbil eller en praktisk bybil, kan Peugeot 208 imødekomme dine behov med stil og komfort. Vælg Peugeot 208 og oplev en bil, der forener skønhed, effektivitet og praktisk anvendelighed på bedste vis.

Den seneste Peugeot 208 adskiller sig fra den forrige model med en række nye og forbedrede funktioner, som bl.a. et udvidet motorvalg, herunder en helt ny elektrisk variant, avanceret teknologi, som inkluderer et opdateret infotainment-system med touchscreen og mulighed for smartphone-integration og et nyt moderne design med LED-lygter og et endnu mere stilrent cockpit.

Med Peugeot 208 får du en bil, der er designet til at imponere både på og uden for vejen. Vælg mellem en benzin, benzin hybrid eller elektrisk motor, alt afhængig af dit kørselsmønster. Med Peugeot 208 kan du forvente fremragende præstation og imponerende brændstoføkonomi.

Økonomisk og komfortabel kørsel

En bil er mere end blot dens udseende – den skal også kunne levere når det gælder.

Effektiviteten er en af Peugeot hovedkomponenter og 208 er ingen undtagelse. Peugeot 208 tilbyder flere motorversioner, lige fra den kraftfulde benzinmotor til den elektriske E-208. 

Uanset hvilken motor, kan der forventes en fremragende præsentation og imponerende brændstoføkonomi.

Peugeot 208

Peugeot 208 interiør

Avanceret sikkerhedsteknologi

Peugeot 208 prioriterer din sikkerhed ved at inkludere de nyeste sikkerhedssystemer. Bl.a. tilbyder modellen aktivt bremseassistance, vejbaneassistent og træthedsovervågning, så du kan føle dig tryg på alle dine rejser.

Peugeot 208 interiør

Peugeot i-Cockpit®

Peugeot i-Cockpit® er en central del af den køreoplevelse, du får med Peugeot 208. Med Peugeot i-Cockpit® får du bl.a. touchscreen med nem og hurtig adgang til apps, et højtplaceret instrumentpanel og et kompakt rat, som gør styringen let og præcis.

Peugeot 208

Tilpas 208 til dig

Design din 208 til at afspejle din personlige stil. Med et udvalg af farver, materialer og tilbehør kan du skræddersy din bil, så den passer præcis til dine præferencer. Og med sit slanke design og LED-lygter, vil du med sikkerhed skille dig ud i bybilledet.

Book en prøvekørsel her

Peugeot 208

Priser på Peugeot 208

Elektrisk effektivitet og innovation: e-208

Med Peugeot e-208 får du en ultimativ køreglæde med en fuldelektrisk motor. Denne avancerede motor, med sin imponerende rækkevidde på 400 km (WLTP), gør at ingen vej er en undtagelse.

Uanset om du kører i byen eller på landevejen, vil du opleve den glatte og støjsvage drift, der giver en behagelig og rolig køreoplevelse. Nyd den næsten lydløse kørsel, mens du udforsker vejen foran dig.

Peugeot e-208 er det perfekte valg for dem, der ønsker en moderne og miljøvenlig køreoplevelse uden at gå på kompromis med komfort og ydeevne.

Peugeot privatleasing

Er der noget bedre end duften af ny bil? Langt de fleste af vores Peugeot-modeller kan privatleases. Se vores kampagner med modeller og priser.

Få fuld budgetsikkerhed, tryghed, service inkluderet og ingen uforudsete værkstedsomkostninger.

Dertil skal du ikke bekymre dig om værditab og gensalg.

Kontakt os for at få et skarpt tilbud på privatleasing.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Se Victor præsentere den nye 208

MOTION & EMOTION

Værksted

Peugeot Service- og reparationsaftale

Få det fulde overblik og sikkerhed over dit bil-budget. Med vores service- og reparationsaftale betaler du et fast, månedligt beløb – og slipper til gengæld for overraskende værkstedsregninger. Din bil vil være dækket ved service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til de gældende forskrifter fra Peugeot.

Peugeot 208 interiør

MyPeugeot app

Tag kontrol over din køreoplevelse med MyPeugeot-app'en - den ultimative ledsager for enhver Peugeot-ejer. App'en, der er let at bruge og designet til at forøge din bilpleje, giver dig en række funktioner lige ved hånden, som bl.a. serviceplanlægning, hvor din bil er parkeret, status på bilen og meget mere.

Oplev Peugeot 208
Vi er klar til at hjælpe dig

Vi er din rådgivende Peugeot samarbejdspartner i Kolding, Risskov og på Østerbro. 

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Peugeot og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores salgsteams her.

Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef
Sebastian Oksby Dinesen
Brand Manager
Sebastian Bruse Meyer
Salgsrådgiver
Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Oliver Axel Schmidt
Sælger

Book her

Peugeot 208

Peugeot 208
Scroll to Top