Fokus på sikkerhed og køreglæde

Peugeot 3008

Vejl. pris fra 499.990 kr.

Kør med stil og komfort

Peugeot 3008 appellerer til et modent publikum, der værdsætter elegance og funktionalitet. Dette er bilen for familien, parret eller blot til den enkelte, som ønsker en pålidelig og stilfuld kørselsoplevelse. Med sit moderne design og avancerede teknologiske funktioner er Peugeot 3008 en bil, der skiller sig ud på vejen.

Peugeot 3008 byder på en rummelig og komfortabel kabine og avancerede sikkerhedsteknologier, som bl.a. omfatter adaptiv fartpilot, aktiv vejbaneassistent og automatisk nødbremse, som er designet til at give dig og dine passagerer en komfortabel og sikker kørsel – hver gang.

Peugeot 3008 fremstår som en harmonisk fusion af styrke og elegance. Den er designet til at være en SUV, der skiller sig ud med sine skulpturelle linjer og karakteristiske grill. Full-LED forlygter med Peugeots ‘løvekløer’ signatur, som giver et umiskendeligt udtryk, både dag og nat.

Med Peugeot i-Cockpit® tilbyder avanceret ergonomi, hvor et kompakt rat og et højopløst digitalt head-up instrumentpanel øger køreglæden. Et valgfrit glaspanoramatag forstærker følelsen af rum og åbenhed inden i kabinen, tilføjende luksus og nydelse til hver kørsel.

Plug-in hybrid

Med Peugeot 3008 plug-in hybrid får du det bedste fra to verdener.

  • Hybridteknologien: Tilbyder et glidningsfrit skift mellem elektrisk og benzin-drevet kørsel.
  • Øget rækkevidde: Elektrisk når du ønsker det, benzin når du har brug for det, uden bekymringer om rækkevidde. Kør op til 63 km på ren el.

Du oplever en bil, der kombinerer den økonomiske drift af en elbil i byen, med langdistancekapaciteten fra en traditionel forbrændingsmotor.

Oplev intuitiv køreglæde

Virtuelle i-toggles

Avancerede sikkerhedsteknologier.

Med den nyeste teknologi inden for sikkerhed er Peugeot 3008 udstyret til at beskytte dig og din familie. Bilen inkluderer funktioner som automatisk nødbremsesystem, dødvinkelassistent og træthedsovervågning, som alle arbejder sammen om at sikre en sikker rejse.

Eksklusiv komfort.

3008 praler af et luksuriøst interiør med en rummelig kabine, masser af opbevaringsplads og et valg af Premium materialer. Sammen med det innovative Peugeot i-Cockpit® får fører og passagerer en køreoplevelse, der er både komfortabel og engagerende.

Peugeot 308

Effektiv driftsøkonomi.

Peugeot 3008 plug-in hybrid tilbyder en miljøvenlig og økonomisk køreoplevelse. Med muligheden for at køre op til 63 km på ren elektrisk drift, kan du reducere dit benzinforbrug og spare på omkostningerne samtidig med, at du bidrager positivt til miljøet.

Book en prøvekørsel her

Peugeot 3008 CTA

Priser på Peugeot 3008

FOCAL® Hi-Fi-lydsystem

Peugeot 3008 forvandles til en koncertsal på hjul med det eksklusive FOCAL® Hi-Fi-lydsystem. Lydentusiaster vil værdsætte de fine detaljer og den rene lydkvalitet, som FOCAL® er kendt for.

  • Ren lyd: 10 højttalere inklusive en subwoofer leverer en fordybende 360° lydoplevelse.
  • Avanceret teknologi: Patenterede FOCAL® teknologier sikrer en krystalklar lyd uden forvrængning.
  • Skulpturelt design: De diskrete højttalere er intelligent integreret i bilens indretning og bidrager til det elegante interiør.

Peugeot privatleasing

Er der noget bedre end duften af ny bil? Langt de fleste af vores Peugeot-modeller kan privatleases. Se vores kampagner med modeller og priser.

Få fuld budgetsikkerhed, tryghed, service inkluderet og ingen uforudsete værkstedsomkostninger.

Dertil skal du ikke bekymre dig om værditab og gensalg.

Kontakt os for at få et skarpt tilbud på privatleasing.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

MOTION & EMOTION

Værksted

Peugeot Service- og reparationsaftale.

Få det fulde overblik og sikkerhed over dit bil-budget. Med vores service- og reparationsaftale betaler du et fast, månedligt beløb – og slipper til gengæld for overraskende værkstedsregninger. Din bil vil være dækket ved service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til de gældende forskrifter fra Peugeot.

Peugeot 208 interiør

MyPeugeot app.

Tag kontrol over din køreoplevelse med MyPeugeot-app'en - den ultimative ledsager for enhver Peugeot-ejer. App'en, der er let at bruge og designet til at forøge din bilpleje, giver dig en række funktioner lige ved hånden, som bl.a. serviceplanlægning, hvor din bil er parkeret, status på bilen og meget mere.

Oplev Peugeot 3008
Vi er klar til at hjælpe dig

Vi er din rådgivende Peugeot samarbejdspartner i Kolding, Risskov og på Østerbro. 

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Peugeot og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores salgsteam her.

Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef
Sebastian Oksby Dinesen
Salgsrådgiver
Sebastian Bruse Meyer
Salgsrådgiver
Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Oliver Axel Schmidt
Salgselev
Book en prøvekørsel her

Oplev Peugeot 3008

Peugeot 3008 CTA
Scroll to Top