Var du på udkig efter Citroën Albertslund?

Som led i omorganisering hos P. Christensen og nye anvendelsesmuligheder for bygningen i Albertslund,
har vi valgt at frasælge Citroën-aktiviteterne.
Afdelingen i Albertslund vil fremover danne rammerne for salg af Mercedes-Benz Vans og brugte Mercedes-Benz personbiler, samt autoriseret service og reparationer af Mercedes-Benz person- og varebiler

Hvad betyder det for dig?

Vi ønsker, at du fortsat opretholder det høje serviceniveau til dig og din Citroën person- eller varebil. Nedenfor kan du se, hvad du skal gøre.

Bilhuset Taastrup

Bilhuset Taastrup overtager forhandling og service af Citroën person- og varebiler – og de står derfor klar til at servicere din Citroën fremadrettet. De ligger 5 min. fra Albertslund.

Læs mere her:  https://bilhuset-taastrup.peugeot.dk/taastrup/
Eller kontakt dem direkte på tlf. 43 35 00 70
Adresse: Roskildevej 315, 2630 Taastrup.

Serviceaftale

Hvis du har en serviceaftale hos P. Christensen, fortsætter aftalen uændret med samme gode vilkår i vores afdeling på Rovsingsgade 30-40, 2100 København Ø. Da vi ved, at dette kan medføre gener for dig som kunde, tilbyder vi 10% i rabat på de resterende servicekontrakt-ydelser. Rabatten vil allerede være effektueret på serviceopkrævningen fra 1. februar 2023. Ønsker du i stedet at opsige aftalen, kan dette gøres helt ekstraordinært til udgangen af løbende måned. Kontakt os gerne på serviceabonnement@pchristensen.dk eller 70 202 203 hvis du ønsker at opsige af aftalen.

Skade på bilen

Pladeværkstedet fortsætter uændret som autoriseret Citroën-skadecenter.

Dækhotel

Hvis du har dine dæk opbevaret på vores dækhotel, vil vi fortsat passe rigtig godt på dem, indtil du igen booker et hjulskifte. Når du booker tid til et hjulskifte, kan dette gøres via Bilhuset Taastrup – så sørger vi for at overflytte dæk og fælge. Du er naturligvis også velkommen til at tage kontakt direkte til os på serviceabonnement@pchristensen.dk eller 70 202 203

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefon 70 202 203

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter på tlf. 70 202 203

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Frederik Siemen
Værkfører
Alexander Adler Lauritzen
Eftermarkedsrådgiver
Preben Kirkegaard
Værkfører
Jesper Tønnes
Eftermarkedschef
MED AFDELINGER I DET MESTE AF LANDET ER P. CHRISTENSEN ALTID I NÆRHEDEN.

Hos P. Christensen har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang. 
I dag har vi 9 afdelinger i det meste af landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, smart, Opel, Peugeot, Citroën og Honda. 

Vi er en privatejet virksomhed gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give kunderne troværdig og god personlig rådgivning. 

Scroll to Top