Kraft, prestige og luksus i perfekt samspil

Mercedes-AMG GLS

Vejl. pris fra 3.560.100 kr.

AMG oplevelsen bliver ikke større

Forbered dig på at blive betaget af Mercedes-AMG GLS. Denne SUV er ikke bare en bil – den er en erklæring om kraft, prestige og luksus. Fra dens brølende V8-motor til dens majestætiske design, er AMG GLS skabt til at imponere og inspirere. Interiøret er udsøgt håndværk, med førsteklasses materialer og avanceret teknologi, som sikrer en enestående køreoplevelse.

Hjertet i AMG GLS er en kraftfuld motor, der leverer uovertruffen ydelse. En håndsamlet 4,0 liters V8 biturbomotor – direkte fra Affalterbach, leverer svimlende 612 hestekræfter. Denne kraftfulde motor er parret med en 9-trins AMG SPEEDSHIFT® TCT-gearkasse, der giver en blød og responsiv køreoplevelse.

Men Mercedes-AMG GLS er mere end bare kraft. Den har også et eksklusivt AMG-eksteriør, der adskiller den fra mængden. Den aggressive frontkofanger med den AMG-specifikke frontgrill med vertikale lameller, de sporty sidepaneler og de imponerende 23″ smedefælge med røde bremsekalibre efterlader ingen tvivl om bilens ydeevne.

Indvendigt er AMG GLS et luksuriøst palads. Nyd et elegant og rummeligt interiør med plads til op til syv personer. De komfortable ergonomiskesæder, de eksklusive materialer og den avancerede teknologi skaber en atmosfære af uovertruffen komfort og raffinement.

AMG for syv

Drømmer du om en bil, der kombinerer kraftfuld ydelse, luksuriøs komfort og plads til hele familien? Mercedes-AMG GLS har alt, hvad du har brug for, for at transportere din familie med stil og komfort.

Med plads til op til syv personer er der rigeligt med plads til alle, uanset om du skal på weekendtur eller ferie. De komfortable sæder og det rummelige interiør sikrer, at alle kan slappe af og nyde turen. Men AMG GLS er mere end bare en rummelig SUV. Den er også en kraftfuld maskine, der leverer uovertruffen ydelse.

Kraftfuld V8-motor og luksuriøs kabine

Mercedes-AMG GLS Affalterbach logo

Kraftfuld motor

Hjertet i AMG GLS er en kraftfuld V8-motor med biturbo, der leverer op til 612 hestekræfter og 850 Nm. Denne imponerende motor giver ikke kun en uovertruffen acceleration fra 0 – 100 km/t på kun 4,2 sekunder, men også en topfart på 280 km/t, hvilket gør kørslen til en sand fornøjelse.

Mercedes-AMG GLS MBUX entertainment på bagsæder

Luksuriøst interiør

AMG GLS har et rummeligt og luksuriøst interiør med plads til op til syv personer. Sæderne er lavet af eksklusivt nappalæder og tilbyder fremragende komfort og støtte. Der er rigeligt med ben- og hovedplads, selv for de højeste passagerer. Uanset rejsens længde, vil du opleve en enestående komfort.

Mercedes-AMG GLS skærm

Avanceret teknologi

AMG GLS er fyldt med avanceret teknologi, der gør kørslen både sikker og komfortabel. Den har et adaptivt luftundervogn, der automatisk justerer dæmpningen til terrænet og kørestilen. Der er også en række førerassistentsystemer, der hjælper dig med at holde dig sikker på vejen.

Ønsker du at høre mere?

Mercedes-AMG GLS - kategoribillede
AMG RIDE CONTROL
Førerassistentpakke Plus - Driving Assistance Package
AMG DYNAMIC SELECT i Mercedes-AMG GLS
Burmester surround soundsystem i Mercedes-AMG GLS
Basæder i Mercedes-AMG GLS
Mercedes-AMG GLS MBUX entertainment på bagsæder

Stabilitet møder smidighed. Affjedringen og styringen reagerer ekstremt præcis på vejbanen og køreforholdene, så føreren får en intens, dynamisk AMG-kørefornemmelse. 

Med AMG ACTIVE RIDE CONTROL fungerer affjedringen med aktive elektromekaniske stabilisatorer med en AMG-specifik kontrol på begge aksler. Sensorerne analyserer vejbanen og køremanøvrerne op til 1.000 gange i sekundet – og giver føreren og eventuelle medpassagerer, stabilitet og førsteklasse køresikkerhed.

Førerassistentpakke Plus er designet til at forbedre sikkerheden og kørekomforten ved at assistere føreren på vejen gennem avanceret teknologi. Førerassistentpakke Plus omfatter en række intelligente systemer, herunder:

  • Aktiv afstandsassistent DISTRONIC (Active Distance Assist DISTRONIC)
  • Active Steering Assist (aktiv styreassistent)
  • Active Brake Assist (aktiv bremseassistent) med krydsfunktion, der samarbejder om at forebygge ulykker og mindske førerens belastning under kørsel
  • Active Lane Keeping Assist (aktiv vognbaneassistent)
  • Active Blind Spot Assist (Blind Spot-assistent)
  • Active Stop-and-Go Assist

Funktionerne udnytter avancerede sensorer og kameraer rundt om bilen til løbende at analyse trafiksituationen. For eksempel justerer den adaptive fartpilot automatisk bilens hastighed for at holde sikker afstand til forankørende biler, mens aktiv styreassistent hjælper med at holde bilen centreret i kørebanen.

Ved at integrere disse teknologier tilbyder Førerassistentpakke Plus en mere sikker, pålidelig og afslappende køreoplevelse, hvilket er særligt værdifuldt på lange ture eller i komplekse trafiksituationer.

AMG DYNAMIC SELECT giver dig magten til at ændre køretøjets karakter med et enkelt tryk på en knap. AMG DYNAMIC SELECT tilpasser motorens respons, gearskiftets timing og styringens følsomhed, så du kan skifte mellem en række forudindstillede køremodusser som “Comfort”, “Sport”, “Sport+” og “Individual”.

  • Comfort“: fokuseres der på effektivitet og en rolig køreoplevelse, optimal til lange ture
  • Sport” eller “Sport+”: frigør bilens fulde potentiale, hvor motoren responderer hurtigere, gearskiftene sker hurtigere, og udstødningslyden bliver mere fremtrædende – alt sammen designet til at levere en mere intens og engagerende køreoplevelse
  • Individual“: tillader dig at skræddersy indstillingerne efter personlige præferencer, og skabe en helt unik køreoplevelse

AMG DYNAMIC SELECT forvandler Mercedes-AMG GLS til et sandt mesterstykke af fleksibilitet og performance, hvilket sikrer en optimal kørsel uanset situation.

Burmester® 3D surround sound-systemet fra Burmester er en innovativ teknologi fra Mercedes-Benz, designet til at forbedre lydkvaliteten og skabe en mere rummelig lydoplevelse under kørslen. Dette avancerede lydsystem bringer enestående lydkvalitet direkte ind i køretøjet, hvilket giver passagererne en unik og fordybende musikoplevelse.

  • Rummelig lydoplevelse: Systemet skaber en rumlig lydoplevelse, der giver en følelse af at være omgivet af musikken, hvilket løfter køreturens underholdningsværdi.
  • Præcis lydgengivelse: Ved at levere krystalklar lyd med rige detaljer og dyb bas sikrer Burmester® 3D surround sound-systemet en førsteklasses lydkvalitet.
  • Brugerinteraktion: Brugervenlige betjeningsmuligheder gør det nemt at tilpasse lydindstillingerne og skabe den perfekte lydoplevelse, så alle om bord kan nyde musikken.
  • Eksklusiv lydoplevelse: Ved at kombinere avanceret lydteknologi med førsteklasses materialer skaber Burmester® 3D surround sound-systemet en eksklusiv og luksuriøs lydoplevelse for passagererne.

Ved at integrere Burmester® 3D surround sound-systemet i din køreoplevelse garanteres ikke kun en forbedret lydoplevelse, men også en mere luksuriøs og underholdende rejse for alle om bord.

Mercedes-AMG GLS tilbyder en uovertruffen oplevelse med sine individuelle komfortsæder til bagsædet, der tager luksus og komfort til nye højder.

Disse eksklusive sæder er designet med fokus på ergonomi og velvære, hvilket sikrer, at selv bagsædepassagerer nyder en førsteklasses rejseoplevelse. Med elektrisk justérbare funktioner, inklusiv sædevarme og ventilation, kan passagererne skræddersy deres siddeposition og temperatur til deres individuelle præferencer.

De integrerede massagefunktioner tilføjer et ekstra lag af komfort, hvilket gør lange køreture til en afslappende oplevelse. Derudover er hvert sæde udstyret med avancerede materialer og håndværk, som understreger AMG’s forpligtelse til luksus og kvalitet.

MBUX infotainmentsystemet til bagsædet i Mercedes-AMG GLS løfter kørselsoplevelsen for passagererne til nye højder.

Med to high-definition skærme integreret i forsædets ryglæn, kan passagererne på bagsædet nyde en bred vifte af underholdningsmuligheder, lige fra film og spil til internet browsing. Systemet kommer med trådløse hovedtelefoner og individuelle kontrolpaneler, så hver passager kan tilpasse deres oplevelse efter egen smag.

MBUX-systemet sikrer, at selv de længste ture bliver behagelige og underholdende, hvor hver passager får deres egen skræddersyede underholdningsoplevelse, fuldstændigt adskilt fra det, der foregår på forsæderne. Dette underholdningssystem er ikke blot en luksus, men en nødvendighed for dem, der søger optimal komfort og glæde på vejen.

Priser på Mercedes-AMG GLS

"One Man, One Engine"

Hjertet i Mercedes-AMG GLS er mere end bare en motor – det er et mesterværk af ingeniørkunst og håndværk. I overensstemmelse med AMG’s “One Man, One Engine”-filosofi er hver V8 biturbomotor håndsamlet af en enkelt dedikeret motorbygger i Affalterbach.

Denne unikke proces sikrer ikke blot enestående præcision og kvalitet, men også en sjæl og en karakter, der er unik for hver motor. Hver håndværker sætter sin ære i sit arbejde og signerer sin motor med sin egen unikke signatur som et bevis på sit engagement og passion.

Resultatet er en motor, der ikke kun leverer uovertruffen kraft og ydelse på op til 612 hk, men som også udstråler ægte håndværk og passion.

En kabine der forener luksus og komfort

Når du træder ind i kabinen på AMG GLS, bliver du straks mødt af en verden af uovertruffen luksus og raffinement. Hver eneste detalje er omhyggeligt udformet for at skabe en atmosfære af eksklusivitet og komfort.

De ergonomiske sæder er betrukket med det eksklusive nappalæder, og interiøret er prydet med aluminiumsdetaljer og nappalæder, der tilsammen udstråler et sofistikeret udtryk. Den avancerede teknologi sørger for, at alle passagerer har adgang til de mest moderne bekvemmeligheder, såsom et førsteklasses infotainmentsystem, som kombinerer intuitiv betjening med høj funktionalitet.

AMG GLS er ikke blot en bil; det er en oase designet til at levere den mest luksuriøse køreoplevelse til både fører og passagerer.

Kør med stil og komfort

Mercedes-Benz GLS udstråler kraft og raffinement med sine skulpturelle linjer, elegante proportioner og kraftfulde front. Hver detalje er nøje overvejet for at skabe et tidløst og imponerende design. De elegante kromdetaljer og de markante LED-forlygter bidrager yderligere til bilens sofistikerede udtryk. Interiøret i GLS er lige så imponerende som eksteriøret, med materialer af høj kvalitet og avanceret teknologi, der sikrer en førsteklasses oplevelse for både fører og passagerer.

GLS giver dig uovertruffen komfort, uanset hvor lang din tur er. Den avancerede undervogn absorberer ujævnheder, mens den støjsvage kabine sikrer en fredelig og afslappet køretur. Sæderne er ergonomisk designet og kan tilpasses individuelt for at give optimal støtte og komfort.

Mere Mercedes. Meget mere!

Mercedes-Benz værksted

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

AMG Performance rat i Mercedes-AMG GLS

Mercedes-Benz User Experience

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Det giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

Oplev Mercedes-AMG GLS
Vi er klar til at hjælpe dig

Vores produktspecialister spiller en afgørende rolle i at formidle den ekspertise og passion, der ligger bag hvert Mercedes-Benz og Mercedes-AMG køretøj.

Med en dyb forståelse for både brandets historie og de tekniske detaljer i hvert køretøj, står vores to eksperter klar til at guide hver eneste kunde gennem deres rejse. Deres dedikation og ekspertise sikrer, at hver købsoplevelse ikke blot er en transaktion, men en rejse ind i Mercedes-Benz og Mercedes-AMGs verden af sofistikeret luksus og avanceret teknologi.

Mød vores produktspecialister her.

Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Scroll to Top