Mercedes-AMG

EQE Sedan

Vejl. pris fra 1.142.852 kr.

Elektrificering og ydeevne i perfekt balance

En ny generation, der er langt forud for sin tid: De nye Mercedes-AMG EQE-modeller fører bæredygtighed ind på racerbanen. Mercedes-AMG EQE kombinerer banebrydende fuldt elektrisk teknologi med den autentiske AMG-køreoplevelse. Udstyret med et 328 volt højtydende batteri, der er specielt udviklet i Affalterbach, arbejder den AMG-specifikke tuning og kontrol af elmotorerne sammen med det fuldt variable firehjulstræk, for at sikre en intelligent dynamisk køreoplevelse.  

Rækkevidden for Mercedes-AMG EQS 43 4MATIC er opgivet til fremragende 504 kilometer (WLTP) på en fuld opladning. Den lange rækkevidde skyldes bl.a. det ekstremt aerodynamiske One-Bow design. 

Eksteriørets unikke One-Bow design på Mercedes-AMG EQE skiller sig ud, takket være den markante Black Panel Grill med vertikale kromstriber, den velkendte AMG konturkant rundt omkring bilen, det specialudviklet AMG-bremsesystem og den aerodynamiske optimerede AMG hækspoiler, mens interiøret udstråler en speciel sporty følelse – det umiskendelige aftryk af AMG. AMG EQE er en vaskeægte Mercedes-AMG. 

Indvendigt kan du også opleve den ekspressive AMG følelse. Som standard fås AMG EQE med AMG Performance rat i Nappa læder med et sporty 3-dobbelt-eger design med flad bund og AMG knapper på rattet.

43 4MATIC og 53 4MATIC+

Mercedes-AMG EQE Sedan tilbydes i to varianter, der begge leverer en kraftfuld og dynamisk køreoplevelse med ægte AMG-følelser:

43 4MATIC:

  • Kraftfuld AMG-specifik elmotor med 476 hestekræfter
  • 4MATIC+ all-wheel drive system for optimalt greb og stabilitet
  • Dynamisk design og sporty AMG-detaljer

53 4MATIC+:

  • To AMG-specifikke elmotorer med en kombineret ydelse på 625 hestekræfter
  • 4MATIC+ all-wheel drive system med AMG-specifikt torque vectoring
  • Aggressivt design og eksklusive AMG-detaljer

Vælg den motor, der bedst passer til dine behov.

Mercedes-AMG EQE Sedan er elektrisk og lynhurtig

Mercedes-AMG EQE Sedan - Displaypakke.

Displaypakke

Som standard fås Mercedes-AMG EQE med Displaypakken, som indeholder et 12,3″ instrumentdisplay, LCD med LED Matrix belysning, samt et 12,8″ OLED centralt mediadisplay med haptisk feedback, som tilfører kabinen et eksklusivt og innovativt look.

Mercedes-AMG EQE Sedan AMG Spoiler.

AMG hækspoiler

Mercedes-AMG EQE Sedan leveres som standard med den ikoniske AMG-spoiler, der tilfører EQE et imponerende udseende og en suveræn ydeevne. Spoileren skaber også en aerodynamisk forbedring på bagenden og forbedrer køreegenskaberne ved høje hastigheder.

Mercedes-Benz EQE Sedan - AMG TRACK PACE.

AMG Sound Experience

Selvom Mercedes-AMG EQE er elektrisk, sætter det ikke en stopper for AMG-lyd i kabinen. AMG EQE er udstyret med AMG Sound Experience med et AMG lydbillede ‘Authentic’, som fra første sekund brøler ud med AMG-motorlyd. Lydeffekterne er placeret udenfor og inde i kabinen.

Ønsker du at vide mere?
A-klasse hatchback AMG - sort
Mercedes-AMG SL AMG RIDE CONTROL
Mercedes-AMG SL forakselløftesystem
Mercedes-AMG SL bagaksel
Mercedes-AMG SL keramisk bremser

Stabilitet møder smidighed. Affjedringen og styringen reagerer ekstremt præcis på vejbanen og køreforholdene, så føreren får en intens, dynamisk AMG-kørefornemmelse. 

Den bruger elektronisk styrede dæmpere, som aktivt justerer sig efter vejens tilstand, kørestilen og de valgte køreindstillinger. Dette sikrer en optimal balance mellem komfort og dynamik. Når der køres med høj hastighed, strammer affjedringssystemet automatisk op for at reducere kropsrulning og forbedre håndteringen.

Omvendt sørger systemet for en mere afslappet affjedring ved lavere hastigheder, hvilket øger komforten. Brugeren kan også manuelt vælge mellem forskellige affjedringsindstillinger – fra sportslig stiv til ekstra komfortabel – via AMG DYNAMIC SELECT køreprogrammerne.

AMG Performance rattet i Mercedes-AMG EQE Sedan kombinerer kulfiber og mikrofiber MICROCUT for at give føreren en eksklusiv følelse og optimalt greb, især under dynamisk kørsel. Disse materialer er omhyggeligt udvalgt ikke kun med fokus på æstetik, men også for at sikre maksimal funktionalitet og holdbarhed.

Derudover er rattet udstyret med intuitive betjeningselementer, hvilket ikke kun øger brugervenligheden, men også bidrager til en mere fokuseret og engagerende køreoplevelse.

AMG sportssæderne i EQE Sedan tager komforten til næste niveau, uden at gå på kompromis med den sportslige følelse, der kendetegner AMG-mærket.

Sæderne kombinerer støtte og stil på dynamisk vis og er fremstillet af førsteklasses materialer som læder og high-tech stoffer, der sikrer både komfort og æstetik under kørslen. Sædernes form og design forstærker den eksklusive køreoplevelse med justerbare sidestøtter, der tilpasser sig perfekt og holder føreren sikker i selv de mest dynamiske køresituationer.

AMG sportssæderne er også udstyret med avanceret teknologi som opvarmning og ventilation, hvilket gør dem ideelle i alle vejrforhold og sikrer, at føreren og passagererne nyder hvert øjeblik af køreturen med luksus og komfort.

AMG Performance Sound repræsenterer en autentisk og specielt designet lydoplevelse, der er skræddersyet til elbilenes stille natur.

Ved hjælp af avanceret teknologi og dyb forståelse for akustisk design, har AMG-ingeniørerne skabt en unik akustisk signatur, der ikke kun formidler bilens præstation og dynamik, men også forstærker køreoplevelsen gennem strategisk simulerede lyde. Disse lyde genereres både internt i kabinen og eksternt, sikrende at både fører og fodgængere kan opleve den særegne AMG-lydprofil.

AMG Performance Sound tillader således føreren at opleve den kraft og spænding, der kendertegner AMG, selv i en fuldt elektrisk bil.

Panoramasoltaget i Mercedes-AMG EQE Sedan tilføjer et ekstra lag af luksus og rummelighed til køreoplevelsen.

Med bare et tryk på en knap kan du åbne taget og lade naturligt lys og frisk luft strømme ind i kabinen, hvilket skaber en mere åben og levende atmosfære.

Priser på Mercedes-AMG EQE

Elegant og powerful

Mercedes-AMG EQE Sedan forener aerodynamik med kraftfuldt og sporty design. Den lave taglinje og buede forrude understreger bilens dynamik og elektricitet.

  • AMG-elementer: markant frontgrill, store luftindtag, sideskørter med sorte detaljer.
  • 21″ AMG letmetalfælge: de sorte bremsekalibre med AMG-logo understreger bilens performance-egenskaber.
  • Bagparti: elegant baglygte med LED-stribe, diffuser og AMG-specifikke udstødningsrør fuldender den kraftfulde udstråling

Mercedes-AMG EQE Sedan er en elektrificeret atlet, der ikke går på kompromis med design og aerodynamik.

DYNAMIC PLUS

Skal du have endnu mere power? Med ekstraudstyrspakken, DYNAMIC PLUS får Mercedes-AMG EQE et ekstraordinært boost på hestekræfterne. Pakken inkluderer også den unikke AMG Sound ‘Performance’, som afspiller lyde ved tænd og sluk af bilen.

Med DYNAMIC PLUS kan føreren vælge ‘RACE START’ (kun muligt med >80% strøm på batteriet). Med ‘RACE START’ bliver AMG EQE’en booset med hele 687 hestekræfter, som sender AMG’en af sted på bare 3,3 sekunder fra 0-100 km/t! Ikke nok med det, så leverer AMG’en 1.000 nm og en tophastighed på 240 km/t, som får motorfans til at tænke på Mercedes-AMG GT Black Series! 

Mercedes-AMG EQE er energisk, elektrisk og ivrig!

EQE Sedan

Mercedes-Benz EQE Sedan er en banebrydende bil, der sætter standarden for komfort, luksus og elektricitet.

Den imponerer med sit elegante og aerodynamiske design, der balancerer æstetik og funktionalitet. Med en rækkevidde på op til 665 km (WLTP) kan du nyde længere køreture uden bekymringer. Den kraftfulde acceleration fra 0 til 100 km/t på blot 4,3 sekunder giver en spændende køreoplevelse.

EQE Sedan er den perfekte bil til bilentusiasten, der værdsætter ydeevne og komfort.

AMG Hyperscreen vs. Hyperscreen

Sammenlign Mercedes-EQ EQE Hyperscreen med Mercedes-AMG EQE Hyperscreen (Hyperscreen kan tilkøbes).

Mercedes-AMG EQE Sedan interiør Mercedes-AMG EQE Sedan Hyperscreen

Mere Mercedes. Meget mere!

Mercedes-Benz værksted

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Mercedes-AMG EQE Sedan interiør

Mercedes-Benz User Experience

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Det giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

Vi er klar til at hjælpe dig

Vores produktspecialister spiller en afgørende rolle i at formidle den ekspertise og passion, der ligger bag hvert Mercedes-Benz og Mercedes-AMG køretøj.

Med en dyb forståelse for både brandets historie og de tekniske detaljer i hvert køretøj, står vores to eksperter klar til at guide hver eneste kunde gennem deres rejse. Deres dedikation og ekspertise sikrer, at hver købsoplevelse ikke blot er en transaktion, men en rejse ind i Mercedes-Benz og Mercedes-AMGs verden af sofistikeret luksus og avanceret teknologi.

Mød vores produktspecialister her.

Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Scroll to Top