Mercedes-Benz

EQE

Vejl. pris fra 630.554 kr.

Mercedes-Benz EQE

Fuldelektrisk luksus-sedan fra Mercedes-Benz: EQE. EQE tilbyder mange af de samme innovative funktioner og features som EQS – men i et mere sportsligt og kompakt format.

EQE 350 er udstyret med en elektrisk drivlinje, som trækker på bilens baghjul, leverer op til 292 hestekræfter og klarer op til 618 kilometer på en opladning (WLTP). Batteriet har en nettokapacitet på 90 kWh og kan lades med en effekt på op til 170 kW. Dermed er det muligt lade til mere end 200 kilometers kørsel på omkring et kvarter.

Slægtskabet til den større og mere eksklusive EQS skinner tydeligt igennem i detaljer som Black Panel-fronten, komforthåndtagene, som automatisk kører ud, når man nærmer sig bilen, og ikke mindst det markante One-Bow-design. Men med kortere udhæng for og bag, et mere aggressivt lygtedesign og 90 millimeter kortere afstand mellem for- og bagaksel fremstår EQE både lettere og mere dynamisk.

I kabinen går det gennemført futuristiske indryk igen. I lighed med EQS fås EQE med den nye MBUX Hyperscreen, som breder sig på tværs af hele cockpittet og giver både fører og passager mulighed for at navigere hurtigt og intuitivt rundt i alt fra navigation og kørecomputer til radio, underholdning og komfortfeatures som de aktive massagesæder, det dynamiske ambientelys, et unikt udvalg af særlige dufte og et digitalt lydspor, som reagerer på førerens kørestil.

100% Elektrisk​

EQE 350+ er udstyret med en elektrisk drivlinje, som trækker på bilens baghjul, leverer op til 292 hestekræfter og klarer op til 618 kilometer på en opladning (WLTP). Batteriet har en nettokapacitet på 90 kWh og kan lades med en effekt på op til 170 kW. Dermed er det muligt lade til mere end 200 kilometers kørsel på omkring et kvarter.

EQE er det fuldelektriske alternativ til E-Klassen, og med en rækkevidde på mere end 600 kilometer på en opladning sætter den en helt ny standard i et segment, som især er populært hos firmabilisterne.

Mercedes EQE er eksklusiv og 100% elektrisk.

Mercedes-EQ EQE Display pakke

Display pakke.

Mercedes EQE giver føreren en førsteklasse lounge oplevelse udover det sædvanlige. EQE byder bl.a. på en 12,3″ instrumentskærm og en 12,8″ OLED central display skærm med integreret MBUX-infotainmentsystem, som skaber en fuld digital køreoplevelse.

Mercedes-EQ EQE DIGITAL LIGHT

DIGITAL LIGHT.

Med Mercedes EQE får du en fuld elektrisk oplevelse. Med det intelligente lygtesystem DIGITAL LIGHT med projektion funktion, som aktivt bidrager med en mere afslappet (og sikker) kørsel om natten. Det højtopløst lys tilpasser automatisk omgivelser og evt. trafikanter med præcision.

Mercedes-EQ EQE trækkrog

Aftageligt træk.

Mercedes EQE giver føreren mulighed for flere transport muligheder med trækkrog. EQE kan udstyres med et aftageligt træk, som har en tilladt trækkraft med og uden bremser på 750 kg. 

Mercedes-EQ EQE AIRMATIC
Mercedes-EQ EQE bagakselsstyring
Mercedes-EQ EQS Premium Pakke
Mercedes-EQ EQE panorama soltag
Mercedes-EQ EQE Energizing Air Control
Mercedes-EQ EQE Energizing Air Control
Mercedes-EQ EQE AIRMATIC
Mercedes-EQ EQE DIGITAL LIGHT
Mercedes-EQ EQE panorama soltag
Mercedes-EQ EQE Driving Assistance

Med AIRMATIC luftaffjedring byder EQE på en ekstraordinær køreoplevelse – selv på ujævne overflader.  

Ved højere hastigheder sænkes luftaffjedringen for en reduceret luftmodstand og deraf maksimal effektivitet. Ved ujævne veje eller ramper, øges frihøjden. Det adaptive system reagerer på ujævnheder ved at justere hvert enkelt hjul for at sikre passagerne en afslappende kørsel. 

Med Mercedes EQE kan bagakselstyringen justere styringsvinklen op til 10° og dermed reducere drejningen betydeligt – næsten som at dreje i en kompakt bil. Til gengæld giver den lange akselafstand en overlegen køreoplevelse ved højere hastigheder.

Med Premium Pakke bliver Mercedes EQE udstyret med et hav af innovative teknologier. Bl.a. indeholder pakken:

  • Parkering med et 360° kamera
  • MBUX Augmented Reality Navigation
  • Driving Assistance Plus Pakke
  • DIGITAL LIGHT med Adaptiv Highbeam Assist
  • Aktiv Ambiente belysning
  • Memory Pakke
  • Trådløs opladning af smartphone
  • Trådløs smartphone integration med Apple CarPlay og Android Auto og meget mere.

Med et panoramisk glidende soltag får du den fulde oplevelse af frihed og et behagelig lys i kabinen. Udefra giver det store soltag et unikt udtryk. 

Der er muligt at åbne og lukke soltaget via en Touch Slider i kontrolpanelet. Åbningshøjden på soltaget justeres automatisk afhængig af hastigheden.

Det luksuriøse soltag byder også på varmeisoleret glas, samt et todelt rullegardin, som giver skygge hvis nødvendigt.

Luftkvalitet i en klasse for sig. Med et ekstra stærkt HEPA-filter installeret i fronten af EQE’en, reduceres bakterier effektivitet. ENERGIZING AIR CONTROL er konstant aktivt og overvåger hele tiden luftkvaliteten inde og ude. Systemet skifter automatisk mellem luftrecirkulations- og friskluftstilstand, så kabinens luftkvalitet bevares optimalt. 

Luftkvaliteten er mulig at overvåge igennem MBUX.

MBUX Hyperscreen er kun forbeholdt AMG-varianter.

Mercedes-Benz EQE

Vil du opleve EQE?

Mercedes-EQ EQS CTA

Mere Mercedes. Meget mere!

Mercedes-EQ EQE

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Mercedes-EQ EQE

Mercedes-Benz User Experience.

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Det giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

Vil du opleve EQE?

Vi er din rådgivende samarbejdspartner.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-EQ og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.  70 202 203

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Vi er din rådgivende Mercedes-EQ samarbejdspartner i Kolding, Odense og i Rødekro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz, Mercedes-EQ og Mercedes-AMG og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder. 

Mød vores salgsteam her.

Bo Nørgaard
Trainee, Mercedes-Benz personbiler
Lasse Vestergård Hansen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Kristian Jais Hansen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Jesper Toftdahl
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Frank Berry
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Emil Krull
Salgselev, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Line Vinter
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Poul-Erik Nordstrøm
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler og taxi

Book prøvekørsel

Oplev Mercedes EQE

Mercedes-EQ EQS CTA
Scroll to Top