Mercedes-AMG EQE

100% elektrisk AMG

Elektrisk. Dynamisk. AMG.

En ny generation, der er langt forud for sin tid: De nye Mercedes-AMG EQE-modeller fører bæredygtighed ind på racerbanen. Mercedes-AMG EQE kombinerer banebrydende fuldt elektrisk teknologi med den autentiske AMG-køreoplevelse. Udstyret med et 328 volt højtydende batteri, der er specielt udviklet i Affalterbach, arbejder den AMG-specifikke tuning og kontrol af elmotorerne sammen med det fuldt variable firehjulstræk, for at sikre en intelligent dynamisk køreoplevelse.  

Rækkevidden for Mercedes-AMG EQS 43 4MATIC er opgivet til fremragende 533 kilometer (WLTP) på en fuld opladning. Den lange rækkevidde skyldes bl.a. det ekstremt aerodynamiske One-Bow design. 

Eksteriørets unikke One-Bow design på Mercedes-AMG EQE skiller sig ud, takket være den markante Black Panel Grill med vertikale kromstriber, den velkendte AMG konturkant rundt omkring bilen, det specialudviklet AMG-bremsesystem og den aerodynamiske optimerede AMG hækspoiler, mens interiøret udstråler en speciel sporty følelse – det umiskendelige aftryk af AMG. AMG EQE er en vaskeægte Mercedes-AMG. 

Indvendigt kan du også opleve den ekspressive AMG følelse. Som standard fås AMG EQE med AMG Performance rat i Nappa læder med et sporty 3-dobbelt-eger design med flad bund og AMG knapper på rattet.

Mercedes-AMG EQE: Elektrisk og lynhurtig.

Mercedes-AMG EQE Displaypakke.

Displaypakke.

Som standard fås Mercedes-AMG EQE med Displaypakken, som indeholder et 12,3″ instrumentdisplay, LCD med LED Matrix belysning, samt et 12,8″ OLED centralt mediadisplay med haptisk feedback, som tilfører kabinen et eksklusivt og innovativt look.

Mercedes-AMG EQE AMG Spoiler.

AMG hækspoiler.

Som standard fås Mercedes-AMG EQE med den karakteristiske AMG Spoiler, som giver EQE et brutalt look og en overlegen ydeevne. Spoileren giver også et aerodynamisk løft på bagakslen og assisterer køreegenskaberne ved høje hastigheder. 

Mercedes-AMG EQE AMG TRACK PACE.

AMG Sound Experience.

Selvom Mercedes-AMG EQE er elektrisk, sætter det ikke en stopper for AMG-lyd i kabinen. AMG EQE er udstyret med AMG Sound Experience med et AMG lydbillede ‘Authentic’, som fra første sekund brøler ud med AMG-motorlyd. Lydeffekterne er placeret udenfor og inde i kabinen.

Priser: Mercedes-AMG EQE
Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC
Mercedes-AMG EQE
Standardudstyr
Mulige ekstraudstyrspakker
  • AMG Nightpakke
  • Anhængertræk
  • Premium-pakke Plus
  • MBUX Hyperscreen
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 1.132.298,-*

Blandet kørsel: 19,8 kWh/100km CO2: 0 g/km
*Vær opmærksom på, at bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Mercedes-AMG EQE 53 4MATIC+
Mercedes-AMG EQE
Standardudstyr
Mulige ekstraudstyrspakker
  • AMG Nightpakke
  • Anhængertræk
  • Premium-pakke Plus
  • MBUX Hyperscreen
  • AMG DYNAMIC PLUS
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 1.207.298,-*

Blandet kørsel: 21,2 kWh/100km CO2: 0 g/km
*Vær opmærksom på, at bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.  70 202 203

AMG Hyperscreen vs. Hyperscreen

Sammenlign Mercedes-EQ EQE Hyperscreen med Mercedes-AMG EQE Hyperscreen (Hyperscreen kan tilkøbes).

Mercedes-AMG EQE interiør Mercedes-AMG EQE Hyperscreen

DYNAMIC PLUS.

Skal du have endnu mere power? Med ekstraudstyrspakken, DYNAMIC PLUS får Mercedes-AMG EQE et ekstraordinært boost på hestekræfterne. Pakken inkluderer også den unikke AMG Sound ‘Performance’, som afspiller lyde ved tænd og sluk af bilen.

687 elektriske hestekræfter.

Med DYNAMIC PLUS kan føreren vælge ‘RACE START’ (kun muligt med >80% strøm på batteriet). Med ‘RACE START’ bliver AMG EQE’en booset med hele 687 hestekræfter, som sender AMG’en af sted på bare 3,3 sekunder fra 0-100 km/t! Ikke nok med det, så leverer AMG’en 1.000 nm og en tophastighed på 240 km/t, som får motorfans til at tænke på Mercedes-AMG GT Black Series! 

Mercedes-AMG EQE er energisk, elektrisk og ivrig!

Har du spørgsmål
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Scroll to Top