MERCEDES-AMG

C 63 S E PERFORMANCE

Den mest kraftfulde firecylindrede motor

Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE byder på utrolige præsentationer fra racerbanen direkte til vejen med teknologi fra Formel 1. Med verdens mest kraftfulde produktion af en firecylindrede motor, åbnes et helt nyt kapitel i AMGs 55 års lange historie. 

Med dens PERFORMANCE Hybrid drivlinje og dens elektrificerede turbolader, er den ny AMG C 63 et teknologisk mesterværk fra Affalterbach. 

Den øjeblikkelige respons fra det elektriske træk fra bagakslen (forbrændingsmotoren er placeret foran), giver føreren en helt ny køreoplevelse. Og med en acceleration fra 0-100 km/t på bare 3,4 sekunder, illustreres den højtteknologiske ekspertise fra AMG endnu engang.

C 63 S kommer i både sedan og stationcar.

Vil du være den første til at høre mere om ny C 63 S?

Lynhurtig respons.

Denne eksklusive C 63 S E PERFORMANCE med en helt ekstraordinær firecylindrede motor og en elektrisk motor til turboladeren, leverer en samlet ydelse på hele 680 hestekræfter og en lynhurtig respons fra den elektriske bagaksel.

Udover en brutal motor, adskiller AMG C 63 S sig også fra Mercedes-Benz C-Klassen med endnu flere muskuløse proportioner. Fronten er blevet 50 mm længere og bredere og både sedan og stationcar er blevet hele 83 mm længere end C-Klassen. Det giver C 63 S E et mere kraftfuldt, muskuløs og strakt look. Et helt nyt kendetegn, som er eksklusivt for C 63 S er, det slanke luftindtag i midten af motorhjelmen, som elegant går ud til de to powerdomes. 

På siden af modellen er ‘E PERFORMANCE’ badget placeret, hvilket indikerer at dette er en Hybrid. 

Indvendigt har C 63 E også fået et løft. Mercedes’ velkendte MBUX system har fået et Hybrid-display og funktioner specifikt til E PERFORMANCE-modeller. Instrumentbrættet kan personificeres med forskellig designs alt afhængig af, hvad man foretrækker. De nye funktioner viser bl.a. føreren motorhastighed, effekt, moment og temperatur på den elektriske motor, samt batteriets temperatur.  

Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE skal opleves. 

Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE

Vil du vide mere?

Skriv dig op i formularen nedenfor, så sørger vi for at du holdes opdateret, når vi ved mere om lancering, priser og muligheder.

Derudover vil du blive blandt de første til at prøvekøre bilen.

Vil du vide mere?

  • Hvad ønsker du?

  • DINE OPLYSNINGER

Scroll to Top