Mercedes-AMG

C 63 S E PERFORMANCE 'F1 Edition'

Eksklusiv 'F1 Edition' E PERFORMANCE fra Affalterbach.

Den nye Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE bringer Formel 1-teknologi fra racerbanen og direkte ind på vejbanen. Det innovative hybridkoncept med en elektrisk motor og et højtydende AMG-batteri på bagakslen kombinerer en fuldstændig overlegen kraft på 500 kW (hele 680 hestekræfter!) med en imponerende køredynamik og høj performance. Det gør C 63 S E PERFORMANCE til den ideelle ambassadør for ‘the Future of Driving Performance’.

Med det eksklusive eksteriør og interiør i den specielle ‘F1 Edition’ gør Mercedes-AMG den elektriske fremtid endnu mere synlig. 

Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE ‘F1 Edition’ skiller sig ud fra mængden med den eksklusive Alpine Grey-farve, som kombineres med en foliering af modellens undervogn, hvor farven gradueres fra sort til grå. De røde linjer på siden og på for- og bagkofangeren giver C 63 et endnu mere visuelt fangende og råt look.

Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE ‘F1 Edition’ vil blive tilgængelig i både sedan og stationcar op til et år efter salgsstart.

Vil du høre mere om C 63 'F1 Edition'?

AMG fra top til tå.

Indvendigt byder Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE også på kontrasterne rød og sort. Modellen er udstyret med AMG-Performance sæder , som er specielt polstring i eksklusivt sort nappalæder med røde syninger og AMG-logoet på nakkestøtten. Det sporty look fortsætter: røde sikkerhedsseler, AMG Performance-rattet i nappa læder / DINAMICA mikrofibre med røde syninger og AMG-dørtærsklen med rødt oplyst ‘AMG’ passer perfekt ind i motorsportens design. 

Det eksklusive ‘Edition’-symbol og de AMG specifikke måtter med røde detaljer, afrunder designet fuldkommen.  

Hver kunde får et speciallavet AMG indendørs bilcover for ekstra beskyttelse af den værdifulde bil.

Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE 'F1 Edition'

Vil du vide mere?

Skriv dig op i formularen nedenfor, så sørger vi for at du holdes opdateret, når vi ved mere om lancering, priser og muligheder.

Derudover vil du blive blandt de første til at prøvekøre bilen.

Vil du vide mere?

  • Hvad ønsker du?

  • DINE OPLYSNINGER

Scroll to Top