FAQ - Nye biler

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Det kommer an på, hvad dit behov er.

Har du behov for en bil med en høj indstigningshøjde, anbefales vores SUV’er, herunder: C3 Aircross og C5 Aircross. Vi har også to MPV’ere: C4 Spacetourer og Berlingo. Her kan størrelsen være afgørende – hvor meget plads har du behov for? C3 Aircross er vores mindste SUV, som er perfekt til en lille familie, en enlig eller et par. Vores største i klassen er C4 Grand Spacetourer og Berlingo, som kan have plads til 7 personer og er ideel til en stor familie.

Har du behov for komfort men ikke ønsker en høj indstigning, er f.eks. C1 og C4 Cactus en bil for dig.

Du kan se vores store udvalg af Citroën her.

Husk at du altid er velkommen til at komme forbi og få rådgivning af vores dygtige sælgere, eller du kan ringe til os her: +45 70 202 203, og så kan vi sammen komme nærmere på din nye Citroën.

Det afhænger af, hvor meget du kører om året. Kører du mere end 20.000-25.000 km anbefales en dieselbil eller plug-in-diesel. Kører du under 20.000 km om året, kan benzin, plug-in og el være ideelle valg for dig.

Vi er autoriserede Citroën-forhandler i Kolding, Skejby og på Østerbro.

Ja, du kan sagtens få din nye Citroën leveret til din hjemmeadresse.

Leveringstiden på bilen afhænger meget af hvilken bil, det er, og hvor meget ekstra udstyr der skal tilføjes på bilen osv. 

Er du i tvivl, kan du altid ringe til sælgeren, som du har købt bilen hos.

Vi bestræber os altid på at levere bilen hurtigst muligt. Har vi den ønskede bil på lager, og der ikke skal monteres ekstra udstyr eller lignende, kan vi allerede levere bilen efter en uge.  Skal bilen først produceres i Frankrig, kan det tage 2-4 måneder – det kan dog variere og i visse tilfælde tage længere tid, men sælger vil naturligvis holde dig opdateret om den forventede leveringstid – både før og under producering.

Ja, vi vil gerne tage din bil i bytte – ligegyldig mærke, alder, kilometerstand. Afhængig af alder, stand og kilometerstand, kan vi i nogle tilfælde være nødsaget til at sælge bilen til en anden erhvervsdrivende.  

Har du spørgsmål? Kontakt os +45 70 202 203

Scroll to Top