Citroën support

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Det kommer an på hvad dit behov er. 

Har du behov for en bil med en høj indstigningshøjde, anbefales en SUV eller en MPV (hvis du ønsker mere end fem sæder). Her kan størrelsen være afgørende – hvor meget plads har du behov for? C3 Aircross er vores mindste SUV, som er perfekt til en lille familie, en enlig eller et par. Vores største i klassen er ë-Berlingo og ë-SpaceTourer, som kan have plads op til ni personer, og er ideel til en stor familie.

Har du behov for komfort, men ikke ønsker en høj indstigning er vores hatchback eller crossovers ideelle for dig. 

Husk du altid er velkommen til at komme forbi og få rådgivning af vores dygtige sælgere eller du kan ringe til os her: +45 70 202 203, og så kan vi sammen komme nærmere på din nye Citroën.

Ja, vi vil gerne tage din bil i bytte – ligegyldig mærke, alder, kilometerstand. Afhængig af alder, stand og kilometerstand, kan vi i nogle tilfælde være nødsaget til at sælge bilen til en anden erhvervsdrivende.  

Det er vigtigst først og fremmest at følge bilproducentens anvisninger, hvis du vil bevare garanti på bilen. 

Hvor ofte din bil skal have et serviceeftersyn er meget forskelligt. Som regel anbefales det, at bilen bør køre 15.000 km ved hvert syn. Kører du mindre end 15.000 km om året, kan det være, at bilen skal til service hvert andet år. For nogle biler, skal bilen have et servicesyn allerede efter 5.000 km og andre 20.000 km, så det afhænger meget af den specifikke bil, og hvor meget du skal køre i bilen.

Prisen på et service er meget forskelligt. Det afhænger af modeltype, bilens alder og kilometerstand. Du kan altid kontakte dit lokale autoriseret Citroën værksted og få et tilbud.  

Der er ikke noget endegyldigt svar på hvorfor du skal vælge en brugt bil fremfor en ny. Vil du beholde bilen i lang tid, anbefales det at købe en ny bil, men ønsker du bilen i kortere tid, vil en brugt bil oftest være billigere på sigt.

En af de mange fordele ved en brugt bil, er b.la. den dyre afskrivning, som du slipper for at skulle betale. Derudover kan du måske finde en større bil med mere udstyr til en lille bils pris.

Du skal dog være opmærksom på, at når du køber en brugt bil har du to års reklamationsret, men enten kort eller ingen garanti. 

Scroll to Top