Mercedes-AMG GLB

GLB AMG

Mercedes-AMG

Nyt medlem af AMG-familien.

Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC. GLB AMG er den mest fleksible kompakte SUV, vi nogensinde har bygget – som ekstraudstyr kan den endda med syv sæder. Det markante AMG hækskørt, AMG konturkanten og midterkonsollen inkl. AMG håndstøtte sender et signal om det store køredynamiske potentiale.

Træder du ind i kabinen, er sportslighed det primære omdrejningspunkt: Fra multifunktionssportsrattet i lækkert nappalæder og de designbetonede sportssæder til intuitvie MBUX multimediesystemets supersport-visningsstil. Designet er helt gennemført – fra yderst til inderst. Du skal blot sætte dig til rette.

AMG cockpit.

Der er AMG i mindste detalje. Alt fra sæder til multifunktionsrattet og AMG kombiinstrumentet, der er den perfekte partner til sportslige førere.

De brugbareoplysninger vises i et spændende AMG design i AMG menuen. Systemet viser dig bl.a. motordata, et G-meter, en racetimer og andre nyttige oplysninger.

Forespørg prøvekørsel

GLB AMG - sort
Mercedes-AMG GLB
Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC
GLB AMG - sort
Standardudstyr
Mulige ekstraudstyrspakker
  • MBUX teknikpakke
  • ENERGIZING komfortpakke
  • Advantagepakke
  • Premiumpakke
  • Premiumpakke PLUS
  • Læderpakke
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer

Blandet kørsel: 11,0 – 11,9  km/l CO2: 191 – 206 g/km

* Vær opmærksom på, at bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.+45 70 202 203

Mercedes-AMG

GLB AMG

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Interiør

Mercedes-Benz User Experience.

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Det giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

Oplev GLB AMG

Vores AMG-specialister er klar til at hjælpe dig.

Vi er din rådgivende samarbejdspartner.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz & AMG – og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Scroll to Top