Mercedes-Benz

GLB

Vejl. pris fra 547.379 kr.

Den mest fleksible og kompakte SUV, vi nogensinde har bygget.

Det progressive og moderne design på Mercedes GLB har allerede fået mange til at mene, at den sætter nye standarder i den kompakte SUV-klasse. Men hvad angår design og plads føles det faktisk som om, at GLB bryder ud af den kompakte klasse og står i en liga helt for sig selv. For med en 2. sæderække, der kan forskydes på langs, og op til syv sæder som ekstraudstyr får du maksimal fleksibilitet – uanset om du har brug for plads til ekstra passagerer eller til stor bagage.

Hver eneste detalje i det markante SUV-design er skabt med fokus på at give dig den maksimale frihed og rummelighed. Robuste linjer og høj profil med ægte off-road karakter og tagrælinger i aluminium. LED tågeforlygter er placeret nederst i forkofangeren og den fås med op til 20” fælge. Mercedes GLB er skabt til eventyr – både de planlagte og de spontane. Den skal bare opleves!

Komfort som sjældent set.

Bilen der tilpasser sig din livstil.

I Mercedes GLB har du mulighed for at forskyde 2. sæderække med hele 14 centimeter og som ekstraudstyr kan du desuden få en ekstra sæderække der giver 7 sæder.

Det er et ret godt eksempel på Mercedes-Benz’ nye designfilosofi “sensual purity” som afspejler en moderne stil og elegant sportslighed. Med perfekte proportioner og atletiske stilelementer står GLB som en skarp SUV i alle situationer.

Book prøvekørsel

MERCEDES-BENZ GLB

Få din Mercedes-Benz som du ønsker den.

Oplev mulighederne for standard- og metallak her.

Vælg farve

Standardlak
  •  
Metallak
  •  
GLB natsort
Mercedes-Benz GLB

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Konfigurér GLB SUV her

Mere Mercedes. Meget mere!

Mercedes-Benz GLB

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Mercedes-Benz GLB interiør

Mercedes-Benz User Experience.

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Det giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

Oplev Mercedes GLB

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Vi er din rådgivende Mercedes-Benz samarbejdspartner i Kolding, Odense og i Rødekro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz, Mercedes-EQ og Mercedes-AMG og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder. Mød vores salgsteam her.

Bo Nørgaard
Trainee, Mercedes-Benz personbiler
Lasse Vestergård Hansen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Kristian Jais Hansen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Jesper Toftdahl
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Frank Berry
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Emil Krull
Salgselev, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Line Vinter
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Poul-Erik Nordstrøm
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler og taxi

Book her

Scroll to Top