AMG

Mercedes-AMG GLC

Knivstærk SUV. Fyldt med AMG

Mercedes-AMG GLC SUV imponerer med en perfekt balance mellem styrke, elegant og luksus. Med de to modelvarianter: 43 4MATIC og 63 S E 4MATIC forenes motorsportsglæde og hverdagsduelighed.

Om man foretrækker en afslappet kørestil på landevejen eller ønsker at udfordre snoede bjergveje, så vil Mercedes-AMG GLC SUV levere en ekstraordinær køreoplevelse, hvor man vil opleve en kraftfuld motor en elegant og komfortabel kabine samt avancerede teknologiske funktioner, der kan forbedre enhver køreglæde.

Mercedes-AMG GLC modellerne er indbegrebet af AMG fra front til bag: Fra den nydesignede AMG kølerafdækning med vertikale, sorte lameller og designliste i højglanskrom til AMG udstødningen på bagenden.

Med sin aerodynamiske design og kraftfulde ydeevne bringer den associationer til adrenalinfyldt racerkørsel på banen. Uanset om det er på vejen eller på racerbanen, er denne kølerafdækning en hyldest til AMGs dedikation til enestående performance og motorsportens verden.

AMG cockpit

Designet er fuldendt.

Fra AMG Performance-rattet i DINAMICA-mikrofiber med gearvippekontakter og vippekontakten i midterkonsollen til AMG DYNAMIC SELECT-køreprogrammerne.

Her har du et godt greb om hver af de tre nye Mercedes-AMG GLC modeller – lige meget om det er på almindelig vej eller i terræn.

Forespørg prøvekørsel

Se priserne på Mercedes-AMG GLC SUV

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.+45 70 202 203

Mercedes-AMG

Mercedes-AMG GLC

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Interiør

Mercedes-Benz User Experience.

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Det giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

Oplev GLC AMG

Vores AMG-specialister er klar til at hjælpe dig

Vi er din rådgivende samarbejdspartner.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz & AMG – og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

AMG GLC S E PERFORMANCE

Mercedes-AMG GLC SUV præsenterer den kraftfulde serieproducerede 4-cylindret turbomotor i verden, kombineret med en stærkt elektrisk motor. 

Plug-in hybrid-motoren tager AMG Driving Performance til et nyt niveau med hensyn til både ydeevne og effektivitet. Lige så enestående er det eksklusive og iøjnefaldende SUV-design af Mercedes-AMG GLC 63 S E PERFORMANCE, samt interiøret, hvor S-modellens ydeevne ses og mærkes i hver eneste detalje. 

Scroll to Top