Mercedes-Benz

CLE Cabriolet

Vejl. pris fra 994.900 kr.

En eksklusiv køreoplevelse

Mercedes-Benz CLE Cabriolet er indbegrebet af raffineret elegance og innovativ teknologi. CLE forener de ypperste aspekter fra de tidligere C-og E-Klasse cabrioleter, og den er skabt til at opfylde og overgå alle forventninger. Med sin elegante og strømlinede profil fanger CLE Cabriolet øjet, mens den kraftfulde motor og avancerede teknologi sikrer en dynamisk køreoplevelse.

CLE Cabriolet sætter en ny standard for luksus cabrioleter med sit omfattende udvalg af sofistikerede funktioner, der er designet til at forbedre din køreoplevelse. Det indvendige design i CLE er en mesterlig blanding af håndværksmæssig ekspertise og avanceret komfort. Med luksuriøse materialer, justérbare sæder og et klimaanlæg, der tilpasser sig dine præference og sikrer en enestående kørekomfort.

I kabinen skuffer CLE bestemt ikke. Den er udstyret med den nyeste generation af MBUX – Mercedes’ avancerede infotainmentsystem. Med et 12,3″ digitalt instrumentdisplay og et 11,9″ centralt display er det designet til at forbedre chaufførens komfort.

Derudover byder CLE på enestående komfort og et lydsystem i verdensklasse: Burmester 3D surround sound-systemet med den banebrydende Dolby Atmos-teknologi, som sikrer en ekstraordinær lydoplevelse. Med Komfortpakke, Parking Package og Memory Parking Assist bliver det ikke nemmere at køre bil. CLE Cabriolet fås i modellerne 220 d, 300 4MATIC og 450 4MATIC, som kombinerer dynamiske køreegenskaber med avanceret teknologi.

Nyd friheden under åben himmel

At køre i Mercedes CLE Cabriolet giver en uforlignelig følelse af frihed, der kun bliver bedre under den åbne himmel. Med blot et enkelt tryk på en knap fjernes barrieren mellem dig og naturens skønhed, så du kan opleve din omverden på en mere intens og nærværende måde – og med en Mercedes cabriolet, kombineres friheden med det højeste niveau inden for komfort og luksus.

Mærk vinden i håret og indånd den friske luft – uden at gå på kompromis med hverken komfort eller elegance. Oplev CLE.

Teknologi, komfort og design

Personlig lydprofil

Avancerede teknologier

Udstyret med den nyeste teknologi er CLE Cabriolet intelligent og intuitiv. Fra infotainment-systemet med MBUX og dens stemmestyring til sikkerhedssystemer som aktiv afstands assistent og parkeringsassistent har CLE Cabriolet alt, hvad du behøver for en sikker og forbundet køretur.

For-, passager- og bagsæder

Uovertruffen komfort

CLE Cabriolet løfter komforten til et nyt niveau takket være dets detaljeorienteret interiør og topmoderne funktioner. De fuldt justérbare sæder, der er betrukket med ARTICO kunstlæder, sikrer en skræddersyet siddestilling, mens klimaanlægget tilpasser temperaturen i kabinen til din ideelle indstilling.

Mercedes-Benz CLE Cabriolet

Enestående design

CLE Cabriolets design harmonerer elegance og aerodynamik. Den slanke silhuet og den adaptive LED-belysning kombineres for at skabe blikfang. Det klassiske tag i stoflæder og de ikoniske linjer afspejler ikke kun Mercedes-Benz’ arv, men tilføjer også et strejf af tidløs elegance til bilens udseende. 

Forespørg en prøvekørsel
Mercedes-Benz CLE Cabriolet

Priser på Mercedes-Benz CLE Cabriolet

CLE AMG 53

Opdag kraften i AMG CLE Cabriolet.

Hjertet i enhver AMG er dens motor, og CLE Cabriolet gør ingen undtagelse. CLE AMG 53 4MATIC+ leverer en 3,0-liters R6-turbomotor med en ydeevne op til 449 hk og et drejningsmoment på op til 560 Nm. CLE 53 bringer cabrioleten fra 0 – 100 km/t på intet ringere end 4,4 sekunder.

AMG CLE Cabriolet tilbyder også et bredt udvalg af funktioner og designelementer, der skaber en unik og kraftfuld køreoplevelse.

CLE som Coupé

Med sin flydende profil og atletiske fremtoning er CLE Coupé et sandt mesterværk af design.

  • Elegante linjer: CLE Coupéens form er resultatet af grundig overvejelse om både æstetik og aerodynamik, hvilket sikrer en perfekt balance mellem skønhed og ydeevne.
  • Interiør: Kabinen i CLE Coupé er en hyldest til moderne luksus og komfort med førsteklasses materialer og en opmærksomhed på detaljer, der understreger dens eksklusive natur.
  • Performer-motorer: Vælg mellem en række kraftfulde og effektive motorer, inklusiv den højtydende AMG, der bringer et helt nyt niveau af kraft og præcision til din køreoplevelse.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Mere Mercedes. Meget mere!

Mercedes-Benz værksted

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Mercedes me

Mercedes-me

Opdag Mercedes-Me Connect, det innovative digitale økosystem specialdesignet til Mercedes ejere. Ved at integrere dit køretøj med dine digitale enheder, giver Mercedes-me Connect adgang til bilens funktioner fra en distance, real-time data og opdateringer, personlige assistancer og eksklusive fordele, som events og unikke tilbud tilpasset til dig.

Oplev Mercedes-Benz CLE Cabriolet

Ekstraudstyr

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi er din rådgivende Mercedes-Benz samarbejdspartner i Kolding, Odense og i Rødekro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz og Mercedes-AMG og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder. 

Mød vores salgsteam her.

Bo Nørgaard
Trainee, Mercedes-Benz personbiler
Jan Lauridsen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Lasse Vestergård Hansen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Kristian Jais Hansen
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Jesper Toftdahl
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Frank Berry
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Emil Krull
Salgstrainee, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Line Vinter
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler
Poul-Erik Nordstrøm
Salgsrådgiver, Mercedes-Benz personbiler og taxi

Forespørg prøvekørsel her

Oplev CLE Cabriolet

Mercedes-Benz CLE Cabriolet
Scroll to Top