Mercedes-Benz

CLE Coupé

Vejl. pris fra 779.618 kr.

Den perfekte kompagnon

CLE er den helt nye model fra Mercedes-Benz, som erstatter C- og E-Klassen i begge modellers coupé og cabriolet modelvarianter. CLE er designet til komfort, eksklusivitet og ikke mindst sportslige køreegenskaber. Den fanger øjet med et strømlinet design og udstråler en ubestridelig selvtillid, der kun kan findes i et ægte ikon. Hver eneste detalje er omhyggeligt udformet for at give dig uforglemmelige køreoplevelser på de vejene.

Den nye Mercedes CLE leveres med den nyeste version af MBUX – præcis ligesom den nye E-Klasse. MBUX i tredje version kan tilpasses dine vaner og din dagligdag. Det fungerer ved automatisk justering af sædevarme, klimaanlæg eller f.eks. massage. Kører du f.eks. altid med sædevarme og klimaanlægget på 23 grader i de kolde vintermåneder, kan CLE huske det – og tilpasse kabinen på forhånd.

Lavt tyngdepunkt

Tyngdepunktet i CLE er lavt, hvilket betyder fantastiske og dynamiske køreegenskaber. Dertil kan CLE også sammensættes med aktiv undervogn og bagaksel styring. CLE er en bil med fortrinlige køreegenskaber og usammenlignelige evner i sving og skarpe hjørner. Den gode køredynamik gavner ved højere hastigheder, men har også en positiv indflydelse på radius ved parkering.

Få et tilbud

MERCEDES-BENZ GLC coupé

Få din Mercedes-Benz som du ønsker den.

Oplev mulighederne for standard- og metallak her.

Vælg farve

Standardlak
  •  
Metallak
  •  
C-Klasse stationcar sort
Mercedes-Benz CLE Coupé

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Mere Mercedes. Meget mere!

Mercedes CLE coupé

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Mercedes CLE coupé

Mercedes-Benz User Experience.

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Det giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

Oplev CLE coupé

Ekstraudstyr

Konfigurér CLE coupé her

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Vi er din rådgivende Mercedes-Benz samarbejdspartner i Kolding, Odense og i Rødekro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz, Mercedes-EQ og Mercedes-AMG og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder. Mød vores salgsteam her.

Bo Nørgaard
Trainee, Mercedes-Benz personbiler
Lasse Vestergård Hansen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Kristian Jais Hansen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Jesper Toftdahl
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Frank Berry
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Emil Krull
Salgselev, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Line Vinter
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Peter Paulsen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Poul-Erik Nordstrøm
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler og taxi

Forespørg prøvekørsel

Oplev CLE coupé

Scroll to Top