Mercedes-Benz

Vejl. pris fra 713.960 kr.

Den tiende E-Klasse.
Bedre end nogensinde!

Oplev den tiende version af E-Klasse sedan. Mere elegant, eksklusiv og komfortabel end nogensinde før! Lige som med alle forgængerne er E-Klasse synonym for avanceret teknologi, komfort, sikkerhed og luksuriøst design.

Den nye version er en af de mest intelligente og avancerede konstruktioner fra Mercedes-Benz. E-Klassen er forfinet med avanceret standardudstyr som DISTRONIC, Keyless-GO, centerdisplay på hele 14,4” og et helt nyt MBUX, der tilpasses dine daglige rutiner. Ved hjælp af kunstig intelligens og dine rutiner vil den automatisk kunne tænde sædevarme, skifte ambientebelysning, kabinetemperatur mm.

Der er sket meget siden den første version af E-Klasse blev offentliggjort for mere end 70 år siden. Dengang var E-Klasse den første personbil med dieselmotor – i dag er E-Klasse fyldt med ny og spændende teknologi. Her får du adgang til bilens interiør med dit Apple® Watch. E-Klasse bygger i tro med bilindustriens udvikling på en meget kraftig computer, der i højere grad styrer bilen via software.

Derfor kommer E-Klassen med en række fuldintegrerede apps. Heriblandt; TikTok, Angry Birds, Webex, Zoom med flere, der fungerer med et integreret selfie- og videokamera.

Mere power. Mindre forbrug.

Vores EQ Power-modeller med Plug-in-hybridmotor forbinder det bedste fra to verdener: Elmotorens dynamik og effektivitet og forbrændingsmotorens rækkevidde. Med E-Klassen kan du vælge mellem Plug-in hybrid med benzin- eller dieselmotor. Motoren kombinerer dieselmotorens høje effektivitet og lave forbrug med elektriske hestekræfter, så du får en bil, der både udleder mindre CO2 på de lange køreture, og samtidig er helt emissionsfri i bytrafik.

Forespørg prøvekørsel

MERCEDES-BENZ E-Klasse sedan

Få din Mercedes-Benz som du ønsker den.

Oplev mulighederne for standard- og metallak her.

Vælg farve

Standardlak
  •  
Metallak
  •  
E-Klasse sedan sort
Mercedes-Benz E-Klasse

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Mere Mercedes. Meget mere!​

Mercedes-Benz E-Klasse interiør

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Mercedes-Benz E-Klasse Sedan

Mercedes-Benz User Experience

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Det giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

Mere af alt

Udvalgt standardudstyr i Mercedes-Benz E-Klasse.

Active Brake Assist
Systemet hjælper dig til at holde passende afstand til forankørende bil. I tilfælde af kort afstand til forankørende trafik eller ved krydsende fodgængere, advarer systemet dig både visuelt og akustisk. I tilfælde af nødopbremsninger kan systemet øge bremsetrykket eller automatisk indlede en opbremsning inden kollision.

AGILITY CONTROL undervogn
Oplev et affjedringssystem med selektiv dæmpning for yderligere komfort. Få en optimering af køreegenskaber, affjedring samt stabilisering af affjedring ved kørsel på forskelligt underlag. Sænket 15 mm for bedre køreegenskaber og et endnu mere sporty udtryk.

Færdselstavleassistent
Fik du ikke set hvad der stod på færdselstavlen? Systemet hjælper dig, så du har endnu bedre overblik over vejen forude.

Førerassistentpakke
Semiautomatisk kørsel har aldrig været nemmere, mere intuitivt og mere effektivt. Gennem et radar- og kamerasystem, får du hjælp til at holde kursen og bliver aflastet på de lange ture.

LED High Performance forlygter med adaptiv fjernlysassistent
Det avancerede lygteteknologi i eksklusivt design, lyser natten effektivt op og blænder automatisk ned for modkørende trafik.

Live Traffic Information
Hold dig opdateret på den aktuelle trafiksituation og få korrekt rutevejledning og informationer om alternative ruter i tilfælde af kø.

MBUX, Mercedes-Benz User Experience
Hold overblikket over alle bilens vigtigste funktioner med det intuitive infotainmentsystem, som kan betjenes direkte fra rattet eller direkte på skærmen. Systemet er baseret på kunstig intelligens og lærer løbende dig og dine vaner at kende.

Midterkonsol i sort, åbenporet asketræ
Hæv eksklusiviteten i kabinen med åbenporet asketræ.

Parkeringspakke med bakkamera
Aktiv parkeringsassistent inkl. PARKTRONIC og bakkamera hjælper i søgningen på en parkeringsplads og kan automatisk parallelparkere eller foretage en end-on parkering.

PRE-SAFE®
Ved registrering af en nødsituation vil PRE-SAFE® indlede en række sikkerhedsfunktioner i løbet af splitsekunder. Selerne strammes op, sideruderne lukkes, og bilens lydsystem udsender en kort susende lyd, som forbereder ørets naturlige stapedius-refleks til de høje lyde, som følger ved en ulykke.

Remote Online
Få adgang til bilen direkte fra mobilen og hold overblikket over bilens fysiske placering, lås døre op og i, følg med i kilometerstand, aktuel brændstofstand og meget mere.

THERMATIC 2-zoners klimaanlæg
Temperatur og luftstrøm tilpasses individuelt for fører og passager. THERMATIC holder automatisk den valgte temperatur. Dette sker via sensorer, som ikke kun måler temperatur inde og ude, men også registrerer mængden af sollys. Sensorer kontrollerer konstant luftkvaliteten for skadelige gasser, inden luften blæses ind i kabinen. En sensor måler ligeledes fugten på forruden for at forhindre dug.

Trådløs opladning til smartphone
Din smartphone har sin faste plads i midterkonsollen, hvor batteriet automatisk lades op, mens du kører.

Spejlpakke
Spejlpakken består af elektrisk sammenklappelige sidespejle, som betjenes med en knap. Venstre sidespejl og bakspejl er automatisk nedblændelige, mens højre sidespejl automatisk justeres til parkeringsposition ved valg af bakgear.

Sædekomfortpakke
Sædekomfortpakken tilbyder flere elektriske og manuelle indstillingsmuligheder samt elektro-pneumatisk 4-vejs lændestøtte. Indstillingsmulighederne giver fører og forsædepassager mulighed for nøje indstilling af sæde for optimal komfort – særligt på længere ture.

Oplev E-Klasse sedan

Konfigurér E-Klasse sedan her

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi er din rådgivende Mercedes-Benz samarbejdspartner i Kolding, Odense og i Rødekro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz, Mercedes-EQ og Mercedes-AMG og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder. 

Mød vores salgsteam her.

Bo Nørgaard
Trainee, Mercedes-Benz personbiler
Lasse Vestergård Hansen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Josephine Wagner Schubring
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Kristian Jais Hansen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Jesper Toftdahl
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Frank Berry
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler og taxi
Emil Krull
Salgselev, Mercedes-Benz personbiler
Søren Dyrmose Glass
Produktspecialist, Mercedes-Benz personbiler
Line Vinter
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler
Poul-Erik Nordstrøm
Salgskonsulent, Mercedes-Benz personbiler og taxi

Forespørg E-Klasse prøvetur

Oplev E-Klasse sedan

Scroll to Top