Mercedes-Benz EQE

Fuld elektrisk EQE

Den ny Mercedes EQE er netop blevet præsenteret på dette års IAA i München, og helt som forventet sætter den nye fuldelektriske luksus-sedan en ny standard i sit segment med banebrydende features fra EQS og en effektiv rækkevidde på op til 618 kilometer på en enkelt opladning.

Det er kun få måneder siden, den nye EQS blev præsenteret, men allerede nu er næste fuldelektriske luksus-sedan fra Mercedes-EQ klar, og den nye elbil tilbyder mange af de samme nye og innovative funktioner og features som EQS – men i et mere sportsligt og kompakt format.

EQE 350 er udstyret med en elektrisk drivlinje, som trækker på bilens baghjul, leverer op til 292 hestekræfter og klarer op til 618 kilometer på en opladning (WLTP). Batteriet har en nettokapacitet på 90 kWh og kan lades med en effekt på op til 170 kW. Dermed er det muligt lade til mere end 200 kilometers kørsel på omkring et kvarter.

EQE lanceres i Danmark i løbet af 2022.

Slægtskabet til den større og mere eksklusive EQS skinner tydeligt igennem i detaljer som Black Panel-fronten, komforthåndtagene, som automatisk kører ud, når man nærmer sig bilen, og ikke mindst det markante One-Bow-design. Men med kortere udhæng for og bag, et mere aggressivt lygtedesign og 90 millimeter kortere afstand mellem for- og bagaksel fremstår Mercedes EQE både lettere og mere dynamisk.

I kabinen går det gennemført futuristiske indryk igen. I lighed med EQS fås EQE med den nye MBUX Hyperscreen, som breder sig på tværs af hele cockpittet og giver både fører og passager mulighed for at navigere hurtigt og intuitivt rundt i alt fra navigation og kørecomputer til radio, underholdning og komfortfeatures som de aktive massagesæder, det dynamiske ambientelys, et unikt udvalg af særlige dufte og et digitalt lydspor, som reagerer på førerens kørestil.

Det er desuden muligt at tilvælge 4MATIC-firehjulstræk, medstyrende bagaksel og de intelligente DIGITAL LIGHT-forlygter, som både lyser vejen ekstremt kraftfuldt og præcist op og samtidig er forberedt til at kunne projektere symboler og advarsler direkte på vejbanen.

Mercedes-Benz EQE Sedan

Vil du vide mere?

Skriv dig op i formularen nedenfor, så sørger vi for at du holdes opdateret, når vi ved mere om lancering, priser og muligheder.

Derudover vil du blive blandt de første til at prøvekøre bilen.

Priser på Mercedes-Benz EQE Sedan

Scroll to Top