Mercedes-Benz

Mercedes GLE
Coupé og SUV

Dobbelt op på luksuriøs råstyrke

En ægte Mercedes-Benz klassiker! GLE er på vej med opdateret front og nyt hjuldesign op til 22 tommer. Den er skabt til at give alt, og tage hele verden med storm. Med sit nye opsigtsvækkende sporty design og højteknologiske motor, får du mulighed for at køre op til 96 km på ren el (Plug-in hybrid) og med en hurtiglader, har du mulighed for at lade op på blot 20 minutter.

Eksteriøret bærer præg af en række designforbedringer, heriblandt fronten, som er blevet udstyret med en ny kølegrill og et helt nyt design, der fremhæver de adaptive MULTIBEAM LED-forlygter og giver mere frihed til de individuelt styrede LED-lygter. Indvendigt byder GLE på førsteklasses komfort og den nyeste version af MBUX, der gør køreturen endnu mere simpel og intuitiv. Derudover kan du opleve elementer fra Maybach og S-Klasse modellerne med materialer i galvaniseret metal.

GLE starter ved en firecylindret diesel på 2 liter, som man finder i GLE 300 d 4Matic med 269 hk. Den er udstyret med mild-hybrid-system, som findes bredt i modelprogrammet. GLE 450 d 4Matic har 367 hk, mens benzinvarianten GLE 450 4Matic med 3-liters motor kommer med hele 381 hk. (Diesel-plug-in hybriden GLE 350 de 4Matic kører med 333 hk.)

 

Vil du vide mere?

Skriv dig op i formularen nedenfor, så sørger vi for at du holdes opdateret, når vi ved mere om lancering, priser og muligheder.

Derudover vil du blive blandt de første til at prøvekøre bilen.

Vil du vide mere?

Scroll to Top