Mercedes-Benz

Mercedes CLA
Coupé og Shootingbrake

Nye elektriske kræfter

Med talrige nye innovationer og opgraderinger, sætter Mercedes-Benz CLA Coupé og CLA Shooting Brake nye standarder i klassen. Den ny formet front, den Ombygget grill med stjernemønster, nye LED High performance lygter, samt den nye bagdiffusor der runder hele bilen af, og giver flere sportslige træk end den forrige model.

De nye 4-Cylindret mild hybrid benzinmotorer er gennemgående elektriske, og kommer som standard med en 7- eller 8 (efter valg) geareret DCT-automatgearkasse. Som mild hybrid, er motoren udstyret med et 48-voltsbatteri, der leverer power til den nye start generator, som bidrager til en mærkbart mere komfortabelt tur. Deriblandt muliggøres vibrations- og støjsvag motorstart samt optræk med slukket forbrændingsmotor. Batteriet genlades under acceleration og nedbremsning.

Vil du høre mere om CLA

CLA 45 S 4Matic+

Mercedes lancer også deres CLA 45 S 4MATIC+ Coupé og Shooting Brake: AMG Street Style Edition. Der med sin AMG 2,0-liters turbomotor yder hele 421 hestekræfter (500 Nm), og skyder dig afsted fra 0 til 100 på imponerende 4,1 sekunder, hvorefter du kan fortsætte op til de elektronisk begrænset 270 km/t.

Alle disse kræfter behandles af det fuldt variable firehjulstræk, der giver en dynamisk køreoplevelse. Den integreret AMG TORQUE CONTROL der er forbundet med bagakslen, sørger ikke blot for at alle kræfterne bliver fordelt på for- og bagaksel, men det hjul som har mest brug for det i situationen. Så du kan angribe der skarpe kurve uden at tænke på under- eller overstyring.

 

Mercedes-AMG CLA Shooting Brake

Vil du vide mere?

Skriv dig op i formularen nedenfor, så sørger vi for at du holdes opdateret, når vi ved mere om lancering, priser og muligheder.

Derudover vil du blive blandt de første til at prøvekøre bilen.

Vil du vide mere om Mercedes CLA?

Scroll to Top