MERCEDES-Benz

Ny E-Klasse Stationcar

Ny faceliftet Mercedes E-klasse stationcar

Nu er den her endelig! Den helt nye E-Klasse, som er den mest populære model fra Mercedes-Benz nogensinde – nu bare forbedret og som stationcar. E-Klassen trækker rødder helt tilbage fra 50’erne, og siden da har den komfortable stationcar ikke stået stille. E-Klassen tager alt det, du elskede ved forgængeren og løfter det til nye højder af intelligens og tilpasning. Men det er ikke alt – designet har også været tilbage i leret, hvor der er formet en mere dynamisk taglinje og dybere power domes, der adskiller E-Klassen fra mængden, hvilket giver den et mere stilfuldt og aggressivt udseende.

Teknologi

Den helt nye E-Klasse byder også på banebrydende teknologi. E-Klasse stationcar bliver ligesom sedanen udstyret med den nye MBUX Superscreen. MBUX Superscreen fylder hele bilen med indtryk, information, underholdning og med de mange integrerede apps som Tiktok, Angry Birds og Zoom, får føreren bl.a. mulighed for at deltage i møder på farten.

Vil du være den første til at høre mere om E-Klasse stationcar?

GO BIG

Den nye E-Klasse stationcar kommer med et mere rummeligt indre. På de bagerste passagersæder kan du virkelig mærke forskellen med en øget akselafstand og en bredere bagende, så undervognen virkelig kan strække sig ud. Selvom Mercedes har formået at skabe mere plads til passagerne, er det ikke gået ud over bagagerummet, der nu tilbyder op til 615 liter og 1830 liter med nedfældede bagsæder.

Mercedes-Benz E-Klasse Stationcar

Stadig diesel og benzin

Mild hybrid og Plug-in hybrid bliver en del af modelprogrammet fra starten. Det betyder, at alle kan få glæde af de økonomiske og bæredygtige drivlinjer. Alle mild hybrid systemer er optimeret til at bidrage med hele 205 newtonmeter (17 kW) boost til benzin- og diesel motorer. Alle motorvarianter kombineres som standard med den nyeste version af Mercedes’ 9G-TRONIC automatgearkasse.

Mercedes-Benz E-Klasse Stationcar

Motorprogram

Benzin
Plug-in hybrid
op til 113 km rækkevidde
Diesel

Er du interesseret i E-Klasse som sedan?

Fakta: Mild hybrid og Plug-in hybrid

Mild hybrid (MHEV)

Benzin- og dieselmotor som du kender det. Et lille batteri hjælper ved igangsætning og acceleration. En mild hybrid kræver ikke anden opladning end den kørsel, du foretager i bilen.

Elektrisk logo

Plug-in hybrid (PHEV)

Benzin- og dieselmotorer som er ledsaget af en mellemstor batteripakke. Plug-in hybrider kan køre på strøm uden at bruge brændstof, men kræver opladning fra ladeboks eller anden ekstern kilde.

Bæredygtig

Mercedes E-Klasse produceres stadig som diesel og benzin, men altid som mild hybrid, hvilket forbedrer brændstoføkonomi og effektivitet. Selve produktionen af E-Klasse foregår under CO2 neutrale forhold. Mercedes-Benz har forpligtet sig til at være CO2 neutral på tværs af hele værdikæden inden 2039.

Bliv kontaktet så snart der er nyt om E-Klasse Stationcar

Scroll to Top