MERCEDES-BENZ

Ny B-Klasse

Ny B-Klasse skiller sig ud fra mængden.

Ny Mercedes-Benz B-Klasse: et mere sporty look, den seneste generation af MBUX og en forbedret rækkevidde i Plug-in Hybridversionerne, er blot nogle af de højdepunkter, som den faceliftede B-Klasse fra Mercedes-Benz vil byde på.

Ved første øjekast, ses den opdaterede front med muskuløse power domes, den nye grafik i forlygterne (og baglygterne) og en mere fremtrædende kølergrill, som giver B-Klassen et ekstra sportsligt look. B-Klassen er også blevet mere sikker. Det gælder bl.a. ved vognbaneassistenten, Lane Keeping Assist, som nu styres via Active Steering Control, som giver en mere komfortabel oplevelse af teknologien. 

B-Klassen byder også på nye innovative motorer, hele fem nye motorer: en 200 med en firecylindret benzinmotor med 163 hestekræfter, en 250 4MATIC med en firecylindret benzinmotor med 224 hestekræfter og firehjulstræk, to dieselversioner (200 d, 220 d) med henholdsvis 150 og 190 hestekræfter, samt Plug-in Hybridversionen 250 e med en systemeffekt på 218 hestekræfter. 

Den faceliftede Mercedes-Benz B-Klasse forventes at lande hos de danske Mercedes-Benz forhandlere i begyndelsen af 2023. 

Vil du være den første til at høre mere om ny B-Klasse?

Forbedret MBUX-system.

Ny Mercedes B-Klasse kommer med et forbedret MBUX-system, hvor føreren kan tilpasse visningen i fører- og centraldisplayet i tre nydesignede temaer (Klassisk, Sport og Diskret), tre forskellige opsætninger (Navigation, Assistance og Service) og syv forskellige farveuniverser. Centraldisplayet indeholder alle tidligere funktioner såsom eksempelvis navigation, medier og bilfunktioner – og kan nemt og intuitivt styres som en touchskærm. 

Samtidig er den dansktalende stemmestyringsfunktion videreudviklet, så teknologien i endnu højere grad er i stand til at kommunikere. Eksempelvis kan MBUX nu udføre visse stemmestyrede kommandoer, uden at føreren først skal aktivere systemet med et “Hej Mercedes”. 

Det er naturligvis fortsat muligt at forbinde den nye B-Klasse med ens smartphone via Apple CarPlay eller Android Auto Wireless, ligesom en ekstra USB-C port er tilføjet i begge modeller sammen med en øget USB-ladekapacitet. 

Mercedes-Benz B-Klasse

Vil du vide mere?

Skriv dig op i formularen nedenfor, så sørger vi for at du holdes opdateret, når vi ved mere om lancering, priser og muligheder.

Derudover vil du blive blandt de første til at prøvekøre bilen.

Vil du vide mere?

  • Hvad ønsker du?

  • DINE OPLYSNINGER

Scroll to Top