Pris fra

219.990

kr.

Hestekræfter

110 – 130

hk.

CO2-udslip

133 – 138

g/km.

Tophastighed

192 – 194

km/t.

Længde

4.212

mm.

Bagagerumsvolumen

410 – 1.255

l.

Pris fra

219.990

kr.

Hestekræfter

110 – 130

hk.

CO2-udslip

133 – 138

g/km.

Tophastighed

192 – 194

km/t.

Længde

4.212

mm.

Bagagerumsvolumen

410 – 1.255

l.

Selvsikker SUV med fuld komfort.

Oplev Opel Crosslands nye, flotte design. Eksteriøret fremstår modigt og elegant – med fokus på praktisk anvendelighed. Med en afslappet, selvsikker SUV-stil, er den perfekt til alle, der vil gå og køre deres egne veje. 

Innovative førerassistance-systemer som f.eks. genkendelse af fodgængere, nødbremse, Head-up display, og 180° bakkamera, gør hver eneste køretur mere sikker og komfortabel.

Ikke alene ser det godt ud, når du kommer kørende i din Crossland – du føler dig også godt tilpas. 

Kabinens store funktionalitet, som f.eks. bagsæder, der kan justeres i længderetningen, høj sædeposition og den største rummelighed i klassen, øges af den fleksible sædeindretning, og sørger for, at lange ture bliver lige så behagelige, som korte ture.Opel Crossland skal bare opleves – prøv det selv!

Up to date!

Hold kontakten, tag styringen og bliv underholdt undervejs. Køreturen bliver mere underholdende for både fører og passagerer med Radio 4.0 IntelliLink. Du kan opkoble din telefon til radioen via Bluetooth®, Apple CarPlay™ eller Android Auto™, så du kan have samtaler, sende beskeder og lytte til musik, samtidig med at du har hænderne sikkert på rattet og øjnene på vejen.

Uanset om du kører en vej, du har kørt hundredvis af gange, eller udforsker nye veje, vil Crosslands Navi 5.0 IntelliLink-suite hjælpe dig med at nå sikkert og nemt frem til din destination med enkle trin-for-trin-anvisninger.

Opel Crossland får dig til at føle dig godt tilpas.

Opel Crossland AGR-sæder

Ergonomiske AGR-forsæder.

Med ergonomiske AGR-forsæder kan du forkæle din ryg med varme og massage. Forsæderne har også en indbygget udtrækkelig lårstøtte, så du kan tilpasse sædet til netop din længde. De ergonomiske AGR-forsæder er certificeret i Tyskland og er perfekt til de længere ture. 

Opel Crossland bagsæder

Længdejusterbare bagsæder.

Opel Crossland er praktisk og rummelig! Opel Crossland er udstyret med længdejusterede bagsæder, så bagsæderne kan foldes ned i forholdene 40/60 for endnu mere plads! Bagagerumsbunden kan også justeres i højden og armlænet kan vippes op, hvis længere genstande skal finde sin plads.

Opel Crossland infotainment

Infotainment.

Med Opels infotainment-system kan du altid holde kontakten. Med infotainment kan du tilkoble din telefon til Apple CarPlay, Android Auto eller Bluetooth, hvis du selv ønsker at styre musikken eller føre en samtale – uden at miste kontrollen over køreturen.

Book prøvekørsel

Opel Crossland CTA
Opel Crossland

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Opel privatleasing

Er der noget bedre end duften af ny bil? Langt de fleste af vores Opel-modeller kan privatleases. Se vores kampagner med modeller og priser.

Med Opel privatleasing kan du let og enkelt få dækket dit kørselsbehov. Samtidig opnår du en lang række fordele; bl.a. får du tryghed i biløkonomien og stor fleksibilitet, da du kan skifte bil oftere.

Dertil skal du ikke bekymre dig om værditab og gensalg.

Kontakt os for at få et skarpt tilbud på privatleasing.


Oplev Crossland

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Opel samarbejdspartner. Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Opel og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores dygtige sælgere her:

Sebastian Oksby Dinesen
Salgsrådgiver
Sebastian Bruse Meyer
Salgsrådgiver
Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Oliver Axel Schmidt
Salgselev
Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef

Book her

Oplev Opel Crossland

Opel Crossland CTA
Scroll to Top