Selvsikker komfort

Opel Crossland

Vejl. pris fra 199.990 kr.

Selvsikker SUV med fuld komfort

Opel Crossland, hvor komfort, sikkerhed og praktiske funktioner mødes med banebrydende teknologi og et moderne designkoncept. Med det eksteriørdesign der fremstår modigt og elegant, men med et fokus på praktisk anvendelighed. Opel Crossland er en afslappet, selvsikker SUV, som er ideel til alle, der vil køre deres egne veje.

Crossland er mere end bare et transportmiddel – det er din perfekte ledsager, klar til at tackle byens labyrinter og motorveje med lethed og elegance. Med det robuste ydre design og det intelligente indre er hver rejse en nydelse. Fås i forskellige udstyrsniveauer, kan du tilpasse din Crossland efter dit behov og personlige stil.

Skab din helt unikke og personlige køreoplevelse med de fremragende infotainmentfunktioner og den utroligt responsive kørsel, der kendetegner Opel Crossland. Med sikkerheden i top, takket være intelligente teknologier som automatisk nødbremse og fodgængergenkendelse, kan du trygt slappe af og nyde turen.

Uanset om din vej fører dig gennem det travle byliv eller ud på de åbne landeveje, er Crossland altid klar til at følge med. Med sin fremtidsorienterede design og alsidighed er denne bil skabt til at imødekomme dine behov og give dig den ultimative køreoplevelse. Tøv ikke – træd ind i fremtiden med Opel Crossland.

Glidende og responsive motorer

Opel Crossland forbliver tro mod sit ry som en alsidig og økonomisk overkommelig SUV. Med innovative brændstofeffektive motorer, sætter Opel Crossland en høj standard for motoreffektivitet og performance i sin klasse.

Crosslands økonomiske drift og reducerede CO2-udslip viser Opels engagement i at udvikle biler, som både er praktiske og bæredygtige, uden at gå på kompromis med kraft og præstation. Med avanceret motor teknologi tilbyder Crossland en glidende og responsiv køreoplevelse, som er både økonomisk og kraftfuld.

Crossland kan fås med både manuelt- og automatgear. 

Opel Crossland får dig til at føle dig godt tilpas

Opel Crossland AGR-sæder

Ergonomiske AGR-forsæder.

Med ergonomiske AGR-forsæder kan du forkæle din ryg med varme og massage. Forsæderne har også en indbygget udtrækkelig lårstøtte, så du kan tilpasse sædet til netop din længde. De ergonomiske AGR-forsæder er certificeret i Tyskland og er perfekt til de længere ture. 

Opel Crossland bagsæder

Længdejustérbare bagsæder.

Opel Crossland er praktisk og rummelig! Opel Crossland er udstyret med længdejusterede bagsæder, så bagsæderne kan foldes ned i forholdene 40/60 for endnu mere plads! Bagagerumsbunden kan også justeres i højden og armlænet kan vippes op, hvis længere genstande skal finde sin plads.

Opel Crossland infotainment

Infotainment.

Med Opels infotainment-system kan du altid holde kontakten. Med infotainment kan du tilkoble din telefon til Apple CarPlay, Android Auto eller Bluetooth, hvis du selv ønsker at styre musikken eller føre en samtale – uden at miste kontrollen over køreturen.

Book en prøvekørsel her
Opel Crossland CTA
Opel Crossland LED-lygter
Opel Crossland bakkamera
Opel Crossland automatisk nødbremse
Opel Crossland interiør

Med avanceret AFL (Adaptive Forward Lighting) LED-teknologi tilpasser Crossland sine forlygter automatisk til køreforholdene. Det betyder bedre sigtbarhed om natten og i sving, da lyskeglen justeres baseret på styretøjets vinkel og bilens hastighed.

Dette innovative sikkerhedstræk minimerer risikoen for blænding af trafikanter og sikrer, at du altid har den optimale belysning på din vej. Lad Crossland lyse din vej og give dig en sikrere køreoplevelse.

Det innovative 180° panorama bakkamera i Opel Crossland giver dig en fugleperspektiv-visning, hvilket gør parkering og manøvrering i trange omgivelser til en leg. Kameraets vidvinkelobjektiv giver en udvidet visuel rækkevidde bag bilen, hvilket betyder, at du kan se forhindringer og trafik, der normalt er uden for synsfeltet.

  • Fuld overblik: Detaljeret visning af området bag bilen, hvilket øger sikkerheden.
  • Nemmere parkering: Gør parallelparkering og bakning ind i båse mere præcis og problemfri.
  • Sikkerhedsfunktioner: Automatisk aktivering, når bilen sættes i bakgear.

Med Automatisk nødbremse, overvåger systemet hele tiden afstanden til den forankørende bil. Er afstanden for tæt, advarer systemet føreren om en kort afstand. Er der risiko for kollision, aktiveres bremsesystemet, hvis behovet skulle opstå. 

Opel Crossland er designet med optimal fleksibilitet i tankerne, tilpasset hverdagens dynamik og skiftende behov. Med en justérbar bagagerumsbund, kan du skabe mere plads på sekunder og tilpasse lastområdet til store indkøb eller familieudflugter. Nakkestøtter og bagsæderne kan nemt foldes ned og give dig op til 1.255 liter lastkapacitet, hvilket gør det til en leg at laste alt fra sportsgear til flyttekasser.

  • Modulær indretning: Splitbagsæde med tilt funktion for øget plads og komfort.
  • Lettilgængelighed: Store døråbninger og et højttaget design for nem ind- og udstigning.
  • Personlig tilpasning: Et stort udvalg af interiørtilbehør for at personliggøre din køreoplevelse.

Hver funktion er tænkt for at give dig og dine passagerer frihed til at tilpasse bilen efter dagens eventyr.

Se priser på Opel Crossland

Up to date!

Hold kontakten, tag styringen og bliv underholdt undervejs. Køreturen bliver mere underholdende for både fører og passagerer med Radio 4.0 IntelliLink. Du kan opkoble din telefon til radioen via Bluetooth®, Apple CarPlay™ eller Android Auto™, så du kan have samtaler, sende beskeder og lytte til musik, samtidig med at du har hænderne sikkert på rattet og øjnene på vejen.

Uanset om du kører en vej, du har kørt hundredvis af gange, eller udforsker nye veje, vil Crosslands Navi 5.0 IntelliLink-suite hjælpe dig med at nå sikkert og nemt frem til din destination med enkle trin-for-trin-anvisninger.

Opel privatleasing

Er der noget bedre end duften af ny bil? Langt de fleste af vores Opel-modeller kan privatleases. Se vores kampagner med modeller og priser.

Med Opel privatleasing kan du let og enkelt få dækket dit kørselsbehov. Samtidig opnår du en lang række fordele; bl.a. får du tryghed i biløkonomien og stor fleksibilitet, da du kan skifte bil oftere.

Dertil skal du ikke bekymre dig om værditab og gensalg.

Kontakt os for at få et skarpt tilbud på privatleasing.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

The future is everyone's!

Værksted

Opel Service- og reparationsaftale.

Få det fulde overblik og sikkerhed over dit bil-budget. Med vores service- og reparationsaftale betaler du et fast, månedligt beløb – og slipper til gengæld for overraskende værkstedsregninger. Din bil vil være dækket ved service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til de gældende forskrifter fra Opel.

Opel Crossland - myOpel app

MyOpel app.

Tag kontrol over din køreoplevelse med myOpel app'en - den ultimative ledsager for enhver Opel-ejer. App'en, der er let at bruge og designet til at forøge din bilpleje, giver dig en række funktioner lige ved hånden, som bl.a. serviceplanlægning, hvor din bil er parkeret, status på bilen og meget mere.

Oplev Opel Crossland

Vi er klar til at hjælpe dig

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Opel samarbejdspartner i Kolding, Risskov og på Østerbro. 

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Opel og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores dygtige sælgere her:

Sebastian Oksby Dinesen
Salgsrådgiver
Sebastian Bruse Meyer
Salgsrådgiver
Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Oliver Axel Schmidt
Salgstrainee
Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef
Book en prøvekørsel her
Oplev Opel Crossland
Opel Crossland CTA
Scroll to Top