Oplev vores udvalg

Peugeot personbiler

Peugeot Stationcar

Peugeot stationcar er som en konventionel bil – bare med endnu mere plads. Forlængelsen af taget resulterer i at karosseriet har den samme højde fra forruden og hele vejen ned, hvilket giver dig et enormt stort bagagerum. En Stationcar er et populært valg for familier, som gerne vil signalere at der er plads til børn og fritidsaktiviteter.

Peugeot er et fransk bilmærke og en del af PSA Group, der er Europas næststørste bilfabrikant. Familieforretningen forud for den nuværende Peugeot-virksomhed blev etableret i 1810 og den fremstillede kaffekværne og cykler. Senere hen blev det til biler med Peugeot-løven som varemærke.
I 1976 fusionerede Peugeot og Citroën. Det nye selskab fik navnet PSA Group og Peugeot overtog 90% af aktiekapitalen i Citroën. Peugeot har en vellykket historik indenfor motorsport – men er i dag anerkendt som et kvalitetsbrand indenfor autobranchen.

Er du på jagt efter en ny bil, så tilbyder Peugeot på et bredt udvalg af modeller til alle behov. Oplev det store udvalg her.

Scroll til toppen