Oplev vores udvalg

Peugeot personbiler

Peugeot Hatchback / Sedan

Peugeot Hatchback er modeller hvor bagpartierne har en stor skrå bagklap fra tagkanten og ned. Det er en bil for dig, der er på jagt efter en bil med et sporty udseende med let adgang og mulighed for at lægge bagsædet ned. Sedan er derimod modellerne med et lukket karosseri, to eller fire sidedøre og A-, B- og C-stolper som bærer taget. De klassiske sedan’er har lange, formfuldendte og aerodynamiske linjer og et design der stimulerer den æstetiske sans.

Peugeot er et fransk bilmærke og en del af PSA Group, der er Europas næststørste bilfabrikant. Familieforretningen forud for den nuværende Peugeot-virksomhed blev etableret i 1810 og den fremstillede kaffekværne og cykler. Senere hen blev det til biler med Peugeot-løven som varemærke.
I 1976 fusionerede Peugeot og Citroën. Det nye selskab fik navnet PSA Group og Peugeot overtog 90% af aktiekapitalen i Citroën. Peugeot har en vellykket historik indenfor motorsport – men er i dag anerkendt som et kvalitetsbrand indenfor autobranchen.

Er du på jagt efter en ny bil, så tilbyder Peugeot på et bredt udvalg af modeller til alle behov. Oplev det store udvalg her.

Scroll til toppen