Opel support

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Det kommer meget an på hvad dit behov er.

Har du behov for en bil med en høj indstigningshøjde, anbefales vores SUV’er, herunder: Mokka,
Crossland og Grandland. Her er behovet for plads også en faktor – hvor meget plads har du behov for? Mokka eller vores Mokka Electric (som er fuld elektrisk), er vores mindste SUV’er, som er perfekt til en mindre familie, en enlig eller et par. Vores største i klassen er vores Grandland, som også kan fås i Plug-in Hybrid, er ideel til en stor familie.

Har du behov for komfort, men ikke ønsker en høj indstigning er Corsa, Astra eller Insignia en bil for dig.

Husk du altid er velkommen til at komme forbi og få rådgivning af vores dygtige sælgere eller du kan ringe til os her: +45 70 202 203, og så kan vi sammen komme nærmere på din nye Opel.

Ja, vi vil gerne tage din bil i bytte – ligegyldig mærke, alder, kilometerstand. Afhængig af alder, stand og kilometerstand, kan vi i nogle tilfælde være nødsaget til at sælge bilen til en anden erhvervsdrivende.  

Opel tilbyder et to-årig garantiprogram. Garantiprogrammet indebærer gratis reparation og udskiftning af defekte dele på bilen. Derudover tilbyder Opel Assistance, hvis din bil får et nedbrud, lakgaranti og garanti mod gennemtæring det første år.

Derudover har du som enhver forbruger, 2-års reklamationsret efter købet. Det er dog ikke en garanti. Du kan læse mere om det under – Hvad betyder reklamationsret?

Der er ikke noget endegyldigt svar på hvorfor du skal vælge en brugt bil fremfor en ny. Vil du beholde bilen i lang tid, anbefales det at købe en ny bil, men ønsker du bilen i kortere tid, vil en brugt bil oftest være billigere på sigt.

En af de mange fordele ved en brugt bil, er bl.a. den dyre afskrivning, som du slipper for at skulle betale. Derudover kan du måske finde en større bil med mere udstyr til en lille bils pris.

Du skal dog være opmærksom på, at når du køber en brugt bil har du to års reklamationsret, men enten kort eller ingen garanti. 

Det er vigtigst først og fremmest at følge bilproducentens anvisninger, hvis du vil bevare garanti på bilen. 

Hvor ofte din bil skal have et serviceeftersyn er meget forskelligt. Som regel anbefales det, at bilen bør køre 15.000 km ved hvert syn. Kører du mindre end 15.000 km om året, kan det være, at bilen skal til service hvert andet år. For nogle biler, skal bilen have et servicesyn allerede efter 5.000 km og andre 20.000 km, så det afhænger meget af den specifikke bil, og hvor meget du skal køre i bilen.

Scroll to Top