FAQ - Nye biler

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Det kommer meget an på hvad dit behov er.

Har du behov for en bil med en høj indstigningshøjde, anbefales vores SUV’er, herunder: Mokka,
Crossland og Grandland. Her er behovet for plads også en faktor – hvor meget plads har du behov for? Mokka eller vores Mokka Electric (som er fuld elektrisk), er vores mindste SUV’er, som er perfekt til en mindre familie, en enlig eller et par. Vores største i klassen er vores Grandland, som også kan fås i plug-in hybrid, er ideel til en stor familie.

Har du behov for komfort, men ikke ønsker en høj indstigning er Corsa, Astra eller Insignia en bil for dig.

Husk du altid er velkommen til at komme forbi og få rådgivning af vores dygtige sælgere eller du kan ringe til os her: +45 70 202 203, og så kan vi sammen komme nærmere på din nye Opel.

Det afhænger af, hvor meget du kører om året. Kører du mere end 20.000-25.000 km anbefales en dieselbil eller plug-in-diesel. Kører du under 20.000 km om året, kan benzin, plug-in og el være ideelle valg for dig.

Ja, det har vi – på alle vores mærker. Specifikt på Opel, har vi bl.a. Mokka Electric og Corsa Electric. Ønsker du en elektrisk bil med enorme mængder plads, kan du vælge imellem Combo-e (plads op til syv sæder) Life og Zafira-e (med plads op til ni sæder). 

Vi er forhandler. samt værksted af Opel person- og varevogne i Kolding, Risskov og på Østerbro. 

Du er altid velkommen til at kigge forbi din nærmeste P. Christensen afdeling, eller du kan kontakte os direkte på: +45 70 202 203.

Ja, du kan sagtens få din nye Opel leveret til din hjemmeadresse.

Leveringstiden på bilen afhænger meget af hvilken bil, det er, og hvor meget ekstra udstyr der skal tilføjes på bilen osv. 

Er du i tvivl, kan du altid ringe til sælgeren, som du har købt bilen hos.

Vi bestræber os altid på at levere bilen hurtigst muligt. Har vi den ønskede bil på lager, og der ikke skal monteres ekstra udstyr eller lignende, kan vi allerede levere bilen efter en uge. Skal bilen først produceres i Frankrig, kan det tage 2-4 måneder – det kan dog variere og i visse tilfælde tage længere tid, men sælger vil naturligvis holde dig opdateret om den forventede leveringstid – både før og under producering.

Ja, vi vil gerne tage din bil i bytte – ligegyldig mærke, alder, kilometerstand. Afhængig af alder, stand og kilometerstand, kan vi i nogle tilfælde være nødsaget til at sælge bilen til en anden erhvervsdrivende.  

Opel Assistance hjælper dig videre døgnet rundt, hvis du skulle komme ud for et driftsstop. Opel Assistance tilbydes i mere end 40 europæiske lande.

Opel Assistance er gældende for alle nye Opel i de første 12 måneder fra 1. indregistrering. Det er muligt at tilkøbe en assistanceforlængelse, hvis dette ønskes. Dette kan tilkøbes hos dit lokale Opel-værksted.

Skal du have fat på Opel Assistance Centeret, kan du ringe på dette nummer: 80 30 30 03.

Har du spørgsmål? Kontakt os +45 70 202 203

Scroll to Top