VanPro Center

Van ProCenter – skabt for Mercedes-Benz vans kunder

Rådgivning og service i særklasse

Hos P. Christensen VanPro Center i Odense, Kolding og Rødekro er vi stærkt klædt på til at holde din van og din forretning godt kørende. Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er altid klar til at rykke i arbejdstøjet for dig.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at du kører i den helt rigtige van. Hvor meget det betyder, at du har de bedste fagfolk at sparre med om din van og hvordan, den kan bidrage til at styrke din forretning. Derfor er vores VanPro Center din bedste garanti for rådgivning og service i særklasse.

VanPro Center er et europæisk koncept, der er udviklet med ét mål for øje: 
At gøre os i stand til at yde den optimale, skræddersyede service til vores vans kunder. 

Som VanPro Center er vi derfor eksperter i Mercedes-Benz vans og gearet til at holde dig og din forretning godt kørende.

Pro Udvalg.

Professionel hjælp til at vælge rigtigt

Det kan være svært at vælge van. Men med et Van ProCenter er du godt på vej. Vi er til for at gøre det nemt for dig – og sørge for, at dine ønsker og behov bliver opfyldt.

Vil du f.eks. prøvekøre en helt bestemt van, kan vi med garanti fremskaffe den inden for 48 timer. Vi yder dig professionel rådgivning og kan trække på markedets største udvalg af udstillings- og demobiler.

Hos os har du mulighed for at se alle de mange typer indretning og tilbehør, der passer lige præcis til din van. Og når du vil tale finansiering, finder vi altid en løsning, der matcher dine behov og din forretning.

Pro Service.

Skyhøj service – helt nede på jorden

At have markedets bedste van-service handler om meget mere end serviceeftersyn. Det handler også om god kemi – om at være helt nede på jorden og til at tale med. Om at være en del af et stærkt makkerskab mellem dig og os.
P. Christensens vidtfavnende Pro Service-program inkluderer bl.a.:

  • Omfattende værkstedsservice
  • Glasreparation og stenslag
  • Dækhotel
  • Van-mekaniker på vagt 24h

– og meget meget mere.

Pro Eksperter.

Rådgivning du kan være tryg ved

Mød vores indretningsarkitekt og vores finansrådgiver. Eksperter, der er til at forstå – og som forstår din forretning.

Lad vores eksperter rådgive dig om opbygning, indretning, flådeløsninger eller noget helt fjerde. Alle vores Van ProCenter-ansatte uddannes løbende, så du som kunde trygt kan regne med at blive præsenteret for netop den løsning, der er optimal for dig.

Pro Åbningstider.

Brug din tid på din forretning

Hos P. Christensen prioriterer vi kortere ventetider og længere åbningstider. Vi ved, at du har andet og mere fornuftigt at bruge din tid på end at holde i kø hos P. Christensen.

Med vores ekstraordinært lange åbningstider får du maksimal tilgængelighed. Og så får du i øvrigt din egen P-plads. Vi gør alt for at minimere din ventetid – og sørger for, at din tid uden van er så kort som over hovedet muligt.

Du har jo en forretning at holde kørende.

Pro Mobilitet.

Så går din forretning aldrig i stå

Hos P. Christensen har vi altid et bredt udvalg af erstatnings-vans til rådighed, så din forretning kører videre og holder farten, selvom din egen van går i stå.

Måske har du brug for at leje en van, når der er ekstra travlt i forretningen eller din egen er på værksted? Med vores brede udvalg af vans og services finder vi med ekspresfart den rette løsning, så du kan koncentrere dig om det vigtigste: Din forretning.

Med MobiloVan sikrer du dig desuden op til 30 års bekymringsfri kørsel.

Scroll to Top