Se vores privatleasingspriser her

Hongqi privatleasing

24 måneders
leasingperiode

Etableringsomkstninger
inkluderet

Service
inkluderet

Hongqi privatleasing

Med Hongqi privatleasing, kan du køre i en helt ny Hongqi. Du betaler en fast månedlig ydelse. Service og etableringsomkostninger er inkluderet i den månedlige ydelse, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter til service og reparationer. Når leasingperioden udløber, har du mulighed for nemt at skifte til en ny model, så du altid kan nyde en helt ny bil.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den ideelle løsning for dig.

Hongqi Privatleasing

Privatleasingpriserne er under opdatering. 

Derfor vil vi selvfølgelig gerne være behjælpelig med andre former for ejerskab.

Brug formularen nedenfor for at høre nærmere.

Er du interesseret i Hongqi privatleasing?

Ønsker du at privatlease en Hongqi?

Hos os kan du finde præcis den model, der passer til dine behov og ønsker. Uanset om den næste bil, skal være en Hongqi E-HS9 eller et helt andet mærke,  så vil vi gerne hjælpe dig videre med at realisere drømmen.

Vores salgsrådgivere står klar til at guide dig igennem de forskellige leasingmuligheder og sikre, at du finder den helt rigtige løsning til dig og dit behov. 

Privatleasing via Drivalia Lease Danmark A/S. Priser er inkl. afleveringsgebyr 1.150 kr., finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Ekskl. dæk, forsikring, strøm og grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Drivalia Lease Danmark A/S. Prisen er ekskl. metallak og gælder til d. 27.06.23, så længe lager haves.

Scroll to Top